Facilitating Human Resources

Flex & Zekerheid voor werkgevers en werknemers

The AdminPeople: strategisch en duurzaam gebruikmaken van flexibele medewerkers

De wereld van nu vraagt om meer flexibiliteit en duurzame inzetbaarheid en er wordt steeds vaker gewerkt met flexibele medewerkers en tijdelijke contracten. Dit zien wij ook bij The AdminPeople en om deze groep flexwerkers beter te kunnen faciliteren heeft The AdminPeople een nieuw arbeidsmarktmodel gecreëerd “Staffing as a Service”. Wij zorgen ervoor dat vraag en aanbod elkaar op een duurzame manier aanvullen met één makkelijke oplossing: samen delen. Wanneer er overcapaciteit is bij het ene bedrijf, kan een ander juist mensen gebruiken.

Maar ook het delen van onze eigen ervaren medewerkers en kennis is hier onderdeel van. The AdminPeople is hierbij de overkoepelende beheerder en bewaker van deze flexwerkers. Daarnaast hoeft u zich niet bezig te houden met de salarisadministratie, personeelsadministratie en bijscholing van deze medewerkers; The AdminPeople is immers hun juridisch werkgever. Laat u ontzorgen door The AdminPeople, zodat u zich volledig op uw organisatie kunt richten. Benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.
Bedankt voor je bezoek

Heb je onze whitepaper "een arbeidsmarkt in balans, is een arbeidsmarkt waarin iedereen floreert" al gedownload?

Nee

Ja
X
The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close