Vacatures

Een wendbare organisatie heeft geen reorganisaties nodig

Harold van Aart 6-3-2017 8:10
Categorieën: Algemeen

We leven in een nieuw economisch model. Delen is een begrip geworden, bezit is niet meer het belangrijkste goed. Het effect van social media is groter dan ooit. Iets wat vandaag onbekend is, kan morgen viral gaan en hip zijn en andersom. Door internet kun je 24 uur per dag winkelen, is het morgen in huis of zelfs vandaag nog. Dat vraagt om een ander organisatiemodellen zo slordige 7 jaar geleden toen het economisch model nog wat anders in elkaar zat.

Hierdoor zijn ook de on demand diensten ontstaan. wat u vandaag nodig heeft, wilt u snel hebben. Wanneer u het niet meer nodig heeft, wilt u dit snel weer "kwijt". Delen of lenen is bedrijfseconomisch gezien een slimme oplossing omdat dit minder investering vergt, maar de onderneming  wel beschikbaarheid garandeert. Uw organisatie wordt zo enorm wendbaar zowel operationeel als financieel.

Op personeelsgebied lijkt dat niet mogelijk, mede gezien de regelgeving. Toch is niets minder waar. Je moet er alleen anders mee om willen gaan en naar durven kijken. Wanneer je het woordje flexibiliteit vervangt door  wendbaarheid, krijg je een heel ander pallet aan oplossingsmogelijkheden.

Wendbaarheid gaat niet over flexibele arbeidscontracten, maar over flexibele arbeidsrelaties. The AdminPeople is erin geslaagd om een dienst te ontwikkelen die flexibele arbeidsrelaties als methode gebruikt om bedrijven wendbaar te maken en houden.

Deze dienst, Staffing as a Service, neemt het managen van de personele bezetting geheel of gedeeltelijk van ondernemers over. Wij maken ondernemingen zo wendbaar doordat wij personele bezetting over onze klanten kunnen verdelen en verschuiven. Wij ontzorgen daarbij de ondernemer door veel ondernemersrisico's weg te nemen.

Wendbaarheid is het product van flexibiliteit x continuiteit garanderen, dat is waar onze oplossing in de kern om draait. Hoe dat er in u geval uit komt te zien is altijd maatwerk.

Reageer

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close