Vacatures

WAB door de Eerste Kamer?

Harold van Aart 16-5-2019 17:00
Categorieën: Algemeen
Nieuwsuur ging gisteren o.a. over de WAB. Conclusie werkgevers blijven zoeken naar flexibiliteit. Werknemers zoeken zekerheid, die komt er natuurlijk niet als werkgevers andere manier vinden om flexibel te blijven.

Conclusie: twijfel of de WAB gaat werken. Ik ben voor een verandering, maar hoe moet het dan?

Als de hoeveelheid flexwerkers toeneemt, dan is een bepaalde “vraag” er altijd. En als iets er altijd is dan is het een constante toch…. Het probleem is dus hoe organiseren we dat constante deel zo, dat flexibiliteit en zekerheid (er was eens een wet..) tot zijn recht komt. Laat ik daar nu al een jaar of 5 mijn (levens)werk van gemaakt hebben om dat uit te puzzelen. Alles op zijn kop gezet, anders benaderen/kijken en ineens zag ik de oplossing. Dus ja het kan ondernemers flexibel en vast contracten voor de flexibele werknemers. De oplossing levert denk ik meer op dan de WAB kost voor alle partijen.

Ik kan het grootste architectenbureau van Rotterdam (en alle andere werkgevers) in 60 minuten bijpraten. Dus werkgevers, kamerleden, nieuwsuur en iedereen interesse heeft bel 06-53919804. Laat je verrassen door de eenvoud en haalbaarheid.

Reageer

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close