Vacatures

Is vast personeel een bedrijfsrisico?

Harold van Aart 6-3-2017 8:30
Categorieën: Algemeen

In een markt waar flexibiliteit steeds belangrijker wordt, hameren verschillende grote landelijke politieke partijen op het belang van vaste contracten. Staan werkgevers en werknemers weer lijnrecht tegenover elkaar ? Waar de concurrentiestrijd verhevigt wil de overheid werkgevers verplichten om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun organisatie op te nemen. Zo worden collectieve lasten overgeheveld naar de werkgevers. Of staat er iets tegenover ? Vijf experts op het gebied van Personeel en Arbeid spreken met elkaar over trends en bewegingen op de arbeidsmarkt. Het wordt een verhelderend gesprek.........

Medio februari verscheen Het Ondernemersbelang met een artikel over dit onderwerp. Harold van Aart, algemeen directeur van The AdminPeople, was een van de 5 experts tijdens ditverhelderende gesprek. Voor het volledige artikel (pdf) klik hier.

Reacties (2)

Birgit van knoppen 6-4-2018 14:03
Interessant artikel zoals Nick al zegt. Wel vraag ik mij af of uitzendkrachten wel zo handig zijn. Vast personeel weet alle ins en outs in een bedrijf en zijn daarom van grote waarde.
Nick 25-11-2017 11:15
Interessant artikel. Alles heeft zijn voor- en nadelen. Persoonlijk vind ik het administratieve gedeelte het belangrijkst.

Reageer

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close