Connecting
Companies &
Candidates

Detachering: Dè oplossing met continuïteit

Heb je een afgebakend project, een tijdelijke baan of voor een langere periode iemand nodig? Dan is detacheren een goede oplossing voor jouw onderneming. Detacheren is een variant van uitzenden, maar met de zekerheid in continuïteit. Zekerheid van een vak professional, bij ons in dienst of door ons in dienst genomen, die snel meedraait. Uniek aan onze detacheringsformule is dat u niet vastgebonden zit aan een contract wanneer de behoefte veranderd. Er geldt slechts een opzegtermijn van 1 maand.

De gedetacheerde medewerkers zijn bij ons in dienst, dus er zijn geen regels die de maximale duur beperken. Verlengen is altijd mogelijk.
 

Hoe werkt The AdminPeople

Bij The AdminPeople maken we detacheren flexibel. We detacheren daarom op basis naar jouw behoefte aan uren en duur. Blijkt het dat je de gedetacheerde medeweker korter of voor minder uren nodig hebt? Dan geldt er een opzegtermijn van één maand, ook bij het minderen van het aantal uren. Het tarief blijft gelijk.

Wij kunnen ook indien gewenst, iemand specifiek voor je op een tijdelijke of vaste overeenkomst aannemen/overnemen. 

Benieuwd wat wij op het gebied van detacheren voor uw organisatie kan betekenen? Bel ons gerust op 0348-490006 of laat in het onderstaande formulier je gegevens achter! We helpen je graag!

Bedankt voor je bezoek

Op zoek naar tijdelijke vervanging of ondersteuning? Klik hier!

X
The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close