Een leven lang leren

Een leven lang inzetbaar

Een leven lang inzetbaar: ervoor zorgen dat je tijdens of naast je loopbaan blijft ontwikkelen via een leven lang leren programma of andere vormen van training en opleiding. Dat is tegenwoordig een voorwaarde om aansluiting te blijven houden op de arbeidsmarkt. De ontwikkelingen volgen zich steeds sneller op, de taken die we uitvoeren en de kennis en vaardigheden die nodig zijn veranderen daardoor sterk. Wij maken ons er sterk voor dat iedere werknemer een leven lang inzetbaar is of in andere bewoording duurzaam inzetbaar blijft.

Als volwassene is het goed om te blijven leren tijdens je werk. In Nederland maken we veel gebruik van nieuwe technologie. Vaardigheden als probleemoplossend vermogen, communicatie, nieuwsgierigheid, aanpassingsvermogen en emotionele lenigheid worden steeds belangrijker. Bij The AdminPeople gaan we hier bewust mee om.

Een leven lang leren

Als bedrijf is het belangrijk om leergedrag te stimuleren, net als kennisoverdracht tussen medewerkers. Als Employment Centre ervaren we dat bedrijven op zoek zijn naar manieren en methodes om dit over te brengen. In ons Adjust® programma maken we een analyse om de huidige en toekomstige capaciteiten en vaardigheden te identificeren.

Op basis van die analyse kunnen we strategisch aan de slag. We bieden maatwerk trainingen en digitale tools voor het meten van de resultaten en arbeidsproductiviteit. Het praten over de benodigde toekomstige capaciteiten, kan medewerkers duidelijkheid en richting geven over de toekomst van hun werk.

Een leven lang inzetbaar dankzij het Employee Development Systeem (EDS)

Het doel van EDS is om te stimuleren dat medewerkers zich een leven lang inzetbaar te blijven. Medewerkers beschikken over een reeks aan competenties. Een aantal die rechtstreeks gerelateerd zijn aan hun functie en competenties die zijn voorgekomen uit andere activiteiten.

Deze status en de verdere ontwikkeling worden vastgelegd in een competentiepaspoort. Met dit competentiepaspoort kunt u samen met uw medewerker een ontwikkelplan maken van de vereiste competenties voor het beheersen van de huidige rol. Het geeft ook inzicht om, wanneer die huidige rol niet meer past of verdwijnt, om de werknemer toekomstbestendig te houden. 
Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close