Flexibel personeel

 

Flexwerkers helpen uw onderneming vooruit!

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Wij beschouwen de arbeidsmarkt als een netwerk waarin werknemers in beweging zijn en blijven. Werken volgens deze visie zorgt ervoor dat The Adminpeople het gat tussen vraag en aanbod op deze markt weet op te vullen. Wij zien ook de veranderingen van de wet- en regelgeving op de arbeidsmarkt, waarbij de wet Arbeid in Balans het meest recent voorbeeld is. Dit veranderd niet dat een schil van flexibele medewerkers noodzakelijk bljift. Het inzetten van flexwerkers helpt uw onderneming ook vooruit.

The Adminpeople zet zich in voor de ontwikkeling en begeleiding van personeel die tot de groep van flexwerker behoren. Met onze visie, Staffing as a Service, krijgt u als werkgever waar u behoefte aan hebt. Dat wil zeggen, kundig en flexibel personeel, en draagt u de administratieve lasten en werkgeversrisico's aan ons over.

U bepaalt hoe u flexwerkers wilt inzetten

Bedrijven hebben te kampen met groei, tijdelijke projecten, en helaas ook met krimp. The Adminpeople kan de bijbehorende zorgen die hiermee gepaard gaan van u overnemen. We beschikken over goedopgeleide werknemers die gespecialiseerd zijn in allerlei back-office werkzaamheden. Onze medewerkers genieten bij The Adminpeople van een vast dienstverband en vullen deze in met tijdelijke opdracht(en) bij bedrijven zoals de uwe.

U bepaalt als werkgever hoe en hoelang u deze flexwerkers wil inhuren. Wij zorgen voor de administratieve en juridische afwikkeling. Daarnaast blijven veel van onze medewerkers jarenlang bij ons in dienst. U heeft daardoor de mogelijkheid om dezelfde flexwerker vaker in te huren wanneer daar behoefte voor is. Het bijkomende voordeel is dat u deze flexwerker niet opnieuw hoeft in te werken.

Staffing as a Service®

Om in te springen op bovengenoemde veranderingen en flexwerkers slim in te zetten, hanteren wij een nieuwe visie op de arbeidsmarkt: Staffing as a Service®. In deze visie fungeert The AdminPeople als het ware als een bibliotheek. Werkgevers kunnen al hun tijdelijke krachten binnen het mobiliteitsnetwerk (de bibliotheek) vinden en krijgen de mogelijkheid om eigen mensen via dit concept te (her)plaatsen in het geval van overcapaciteit (als het boek uitgelezen is). Op deze manier komt flexibel personeel niet onnodig stil te staan.

Flexibel personeel iets voor uw onderneming?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van flexibel personeel en bent u benieuwd wat The AdminPeople voor u kan betekenen? Vraag direct informatie aan, dien een aanvraag in of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Neem contact op met The AdminPeople,
we helpen u graag verder.

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close