Over ons

The AdminPeople is in 2003 gestart als administratiekantoor. Naast het verzorgen van de (financiele) administratie voor onze klanten, zetten wij onze collega's sinds 2007 ook in voor tijdelijke opdrachten bij deze klanten.

Wij zijn uitgegroeid tot een leverancier van back office diensten. Het draait hierbij om het leveren van capaciteit en ondersteunende diensten om een back office zo efficient mogelijk te laten functioneren. Wij leveren personeel (staffing), ondersteunen (HR services) en nemen werkzaamheden uit handen (operational services).

Bedrijven die met ons samenwerken worden flexibeler in hun bezetting, realiseren kostenbesparingen en zien het functioneren van hun back office richting de eigen organisatie sterk verbeteren.

Wij delen graag met u

Delen is slim, praktisch en efficient. Dat is wat we doen. Wij delen onze medewerkers, systemen, kennis en processen met onze klanten. Wij maken het ook mogelijk voor bedrijven om onderling personeel met elkaar uit te wisselen. Wij brengen alles en iedereen in beweging. Doe uw voordeel met delen!

           DEEL MEE EN BEL!

         0348-490006