HR advies

De arbeidsmarkt is en blijft aan het veranderen. Om de groei en continuïteit te kunnen waarborgen voor uw bedrijf is gespecialiseerde kennis in HR en recruitment een must. 

The AdminPeople staat bedrijven bij met strategische HR vraagstukken. Binnen onze HR afdeling zijn HR adviseurs, een HR medewerker en een salarisadministrateur werkzaam. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van HR processen en daarnaast geven wij ook adviezen over de inzet van menselijk kapitaal. Daarnaast kunnen opdrachtgevers bij ons terecht voor advies over kleine en grote transformaties op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling en overig changemanagement.

Wij kijken vooruit. Met onze blik gericht op de toekomst hebben we nieuwe modules ontwikkeld waardoor organisaties een andere kijk op personeelsbezetting krijgen. In onze Whitepapers Staffing as a Service en Employee Development leggen we uit hoe uw bedrijf personeelstechnisch klaar is voor de toekomst.

Tijdens het hele proces werken we nauw samen met onze opdrachtgever. Wij leveren maatwerk met één identieke bedoening; honderd procent tevredenheid.

De ondersteuning kan fulltime, parttime, projectbasis, voor een aantal uren per week of op abonnementsbasis. U kunt ook werkzaamheden outsourcen naar The AdminPeople, denk aan de personeelsadministratie of de salarisadministratie.

Heeft u een HR-vraagstuk waar u niet uitkomt? Bent u op zoek naar de juiste ondersteuning? The AdminPeople kan u helpen. Neem telefonisch contact met ons op via 0348 202 674 of stuur een e-mail naar info@theadminpeople.nl

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close