HR advies

Onze expertise ligt op het vlak van flexwerk in de breedste zin van het woord. Onze ervaring en kennis zorgt ervoor dat uw organisatie zo optimaal mogelijk gebruik maakt van de mogelijkheden die flexwerk te bieden heeft. Zowel beleidsmatig als in operationele zin, kunnen wij u op veel vlakken van advies voorzien.

Wij hebben specifieke programma’s die gaan over een Leven lang leren en Duurzame inzetbaarheid.

Human Resources is een breed werkgebied, dat te maken heeft met verschillende regel- en wetgevingen. Het ene bedrijf heeft daar veel mee te maken, andere veel minder.

Denk hierbij aan ouderschapsverlof, transitievergoeding, kantonrechter procedure, reorganisatie en ontslagrecht etc. Vaak wordt de regelgeving ingehaald door jurisprudentie en het op peil houden van al die kennis vergt behoorlijk wat inspanning. Dat is misschien, voor die ene situatie die ooit zal voorkomen, iets teveel van het goede.

Twee weten meer dan één!

Dan is het praktisch dat u kan terugvallen op een partner die u direct kan helpen en toegang heeft tot een groot kennisnetwerk.

Heeft u een specifieke of algemene vraag?

Neem dan contact met ons op. Algemene vragen kunt u ook stellen via onze FAQ module. Uw vraag wordt door ons beantwoord en wordt zo ook ter beschikking gesteld aan andere HR functionarissen.

Nieuwsgierig of wil je meer informatie?

 

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close