Detachering

Detachering van flexibel personeel is bij ons écht flexibel

Er zijn allerlei redenen waarom u voor een langere periode tijdelijke medewerkers nodig kunt hebben. Een project dat meer capaciteit of specifieke kennis vereist, vervanging in verband met ziekte of bij zwangerschapsverlof. Detachering kan dan een uitkomst zijn. Het grote verschil met uitzenden is dat bij detachering de krachten in dienst zijn bij het detacheringsbureau, terwijl uitzendkrachten doorgaans geen contract hebben met een uitzendbureau. The AdminPeople heeft gedreven, goed opgeleide en ervaren krachten in dienst die uw team voor langere tijd kunnen versterken.

Flexibele detachering

Een gedetacheerde werkt dus in de regel voor langere tijd bij u. Maar wat gebeurt er als uw project eerder is afgerond dan verwacht? Of als uw eigen zieke medewerker weer eerder aan de slag gaat dan voorzien? Bij de meeste detacheringsbureaus leent u krachten in op projectbasis, wat betekent dat u een extra bedrag moet betalen als de medewerker eerder overtollig wordt. Wij vinden dat bij detachering de flexibele medewerkers ook echt flexibel moeten zijn, ongeacht de contractbasis waarop ze zijn ingehuurd. Daarom detacheren wij op basis van een uurtarief. Als blijkt dat u een gedetacheerde kracht korter nodig hebt, heeft u een opzegtermijn van maximaal 1 maand. U kunt ook het aantal uren verminderen, het uurtarief van de medewerker blijft daarbij hetzelfde. Met andere woorden, u betaalt alleen voor wat u nodig hebt. Dat is waar The AdminPeople voor staat: échte flexibiliteit, zodat we u precies op maat flexibele medewerkers kunnen leveren.

Meer weten over detachering?

Wilt u meer informatie over detachering of weten of detachering bij uw organisatie past? Ondersteund door onze jarenlange ervaring kan The AdminPeople uw vraag uitstekend beantwoorden. Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006