Detachering

Versterk uw bedrijf met detachering

Detachering biedt een uitkomst wanneer u als gevolg van veranderingen in uw onderneming versterking nodig heeft. Een toename in vraag, een project dat om specifieke kennis vraagt of een langdurig zieke werknemer: deze situaties vragen om flexibel inzetbaar personeel en kunnen redenen zijn om voor detachering te kiezen. The AdminPeople heeft als ervaren detacheringsbureau goed opgeleide, ervaren krachten in dienst die uw team voor langere tijd kunnen versterken.

Detachering volgens The AdminPeople

Het inhuren van een nieuwe medewerker kan voor een werkgever een behoorlijke (administratieve) last zijn. The AdminPeople kan deze zorgen middels detachering uit handen nemen. We beschikken over een poule goedopgeleide werknemers, die flexibel inzetbaar zijn en dus ingezet kunnen worden op een manier waarop u dat wil. U bepaalt zelf welke beschikbaarheid bij welke functie hoort; wij bewegen gewoon met u mee. Zo maakt The AdminPeople detachering écht flexibel.

De juiste mensen op de juiste plek middels detachering!

Met de nieuwe visie Staffing as a Service®, heeft The AdminPeople een arbeidsmarktmodel gecreëerd waarbij zowel werkgevers als werknemers verzekerd zijn van respectievelijk de juiste mensen en de juiste kennis/kunde. Het model draagt er zorg voor dat vraag en aanbod op een flexibele en duurzame manier op elkaar worden afgestemd.

Detachering op maat

Bij The AdminPeople vinden we dat bij detachering de flexibele medewerkers ook echt flexibel moeten zijn. Ongeacht de contractbasis waarop ze zijn ingehuurd. We detacheren daarom op basis van een uurtarief. Heeft u een gedetacheerde medewerker korter nodig dan gedacht? Dan geldt een opzegtermijn van maximaal 1 maand. U kunt ook het aantal uren verminderen, waarbij het uurtarief hetzelfde blijft. Met andere woorden: u betaalt alleen voor wat u nodig heeft!

Heeft u vragen over detachering of wilt u weten wat bij uw organisatie past en hoe The AdminPeople uw onderneming van dienst kan zijn? Vraag informatie aan, neem dan contact op of dien een aanvraag in. The AdminPeople denkt graag met u mee!

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close