Flexibel personeel

 

Flexibel personeel helpt uw onderneming vooruit!

The AdminPeople zet zich in voor de ontwikkeling en begeleiding van flexibel personeel. Met onze visie, Staffing as a Service®, beschouwen wij de arbeidsmarkt als mobiliteitsnetwerk waarin medewerkers in beweging zijn en blijven. Werken volgens deze visie zorgt er voor dat The AdminPeople in staat is om het gat tussen vraag en aanbod van flexibel personeel op te vullen. Op deze manier krijgt u als werkgever waar u behoefte aan hebt; kundig, flexibel personeel en draagt u administratieve lasten en werkgeversrisico’s aan ons over. Door het inzetten van flexibel personeel helpt The AdminPeople uw onderneming vooruit!

U bepaalt hoe u flexibel personeel wilt inzetten

Met de veranderingen in wet- en regelgeving op de arbeidsmarkt, is flexibel personeel tegenwoordig een must. Bedrijven hebben te kampen met groei, krimp of tijdelijke projecten. The AdminPeople kan de bijbehorende zorgen die hiermee gepaard gaan van u overnemen. We beschikken over goedopgeleide werknemers die gespecialiseerd zijn in allerlei back-office werkzaamheden. U bepaalt als werkgever hoe en hoelang u dit flexibel personeel wil inzetten binnen uw organisatie. Wij zorgen voor de administratieve en juridische afwikkeling.

Staffing as a Service®

Om in te springen op bovengenoemde veranderingen en flexibel personeel slim in te zetten, hanteren wij een nieuwe visie op de arbeidsmarkt: Staffing as a Service®. In deze visie fungeert The AdminPeople als het ware als een bibliotheek. Werkgevers kunnen al hun tijdelijke krachten binnen het mobiliteitsnetwerk (de bibliotheek) onderbrengen en krijgen de mogelijkheid om eigen mensen te (her)plaatsen in het geval van overcapaciteit (als het boek uitgelezen is). Op deze manier komt flexibel personeel niet onnodig stil te staan.

Flexibel personeel iets voor uw onderneming?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van flexibel personeel en bent u benieuwd wat The AdminPeople voor u kan betekenen? Vraag direct informatie aan, dien een aanvraag in of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close