Flexibel personeel

 

Flexibel personeel: de oplossing bij uitval of drukte

Als ondernemer heeft u soms behoefte aan flexibel personeel. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn: uw eigen medewerker is ziek of met zwangerschapsverlof, u hebt een seizoenspiek of een groot project waar u tijdelijk meer mensen voor nodig hebt. Wat de reden ook is, u bent op zoek naar flexibel personeel die u voor kortere of langere tijd ondersteunen. Die krachten vindt u bij The AdminPeople. The AdminPeople heeft namelijk een groot aantal professionele medewerkers in dienst die u op elke mogelijke manier kunt inlenen. Hebt u maar voor beperkte tijd ondersteuning nodig? Misschien is een uitzendkracht dan de oplossing. Gaat het om een project waarbij u voor langere tijd behoefte hebt aan iemand met meer specifieke kennis? Wellicht biedt detachering dan uitkomst. Als specialist in flexibiliteit vindt The AdminPeople altijd de inleenvorm die het beste aansluit op uw behoeften.

The AdminPeople plaatst professioneel en flexibel personeel

In de meeste gevallen levert The AdminPeople u flexibel personeel uit het eigen personeelsbestand. Deze krachten, in (vaste) dienst van The AdminPeople zijn zeer professioneel en hun kennis is dankzij doorlopende bijscholing altijd up-to-date. De baanzekerheid bij The AdminPeople zorgt er ook voor dat uw tijdelijke medewerkers gedreven en gemotiveerd zijn. Is onze meest geschikte medewerker al ergens anders geplaatst of hebt u behoefte aan specifieke kennis die wij (tijdelijk) niet in huis hebben? Dan gaan we op zoek naar iemand die niet alleen de expertise heeft die u zoekt, maar die ook qua persoonlijkheid goed bij uw organisatie past. Bij werving en selectie behandelen wij kandidaten als potentiƫle werknemers van ons eigen bedrijf. Met andere woorden, het flexibele personeel dat wij leveren zijn mensen die we zelf ook zouden aannemen. Op die manier bent u altijd verzekerd van professioneel en gedreven flexibel personeel.

Meer weten over flexibel personeel voor uw organisatie?

Het vinden en plaatsen van talent staat aan de basis van alles wat we doen. Wilt u meer weten over flexibel personeel voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, dan vertellen we u graag meer. Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Ook dat is geen probleem.
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006