Outsourcing

Outsourcing levert u tijd, geld en meer voordelen op

Outsourcen of uitbesteden gebeurt tegenwoordig op grote schaal. Bij outsourcing brengt een onderneming een deel van de werkzaamheden onder bij een andere dienstverlenende organisatie. Op die manier wordt er bespaard op personeel en middelen, wat uiteindelijk leidt tot minder kosten. Veel bedrijven zien in hoeveel voordeel en gemak het oplevert om taken uit te besteden en niet alles zelf te doen. The AdminPeople biedt u deze mogelijkheid op twee gebieden: (financiële) administratie en backoffice werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het outsourcen van uw personeels- of salarisadministratie. Daarbij streeft The AdminPeople ernaar de processen die we outsourcen effectiever te laten verlopen, zodat u nog meer geld bespaart.

Flexibiliteit bij outsourcing

Als specialist in flexibiliteit doet The AdminPeople meer dan alleen werkzaamheden van u overnemen door middel van outsourcing. Hier speelt het idee van delen en gebruikmaken van wat je hebt een grote rol. The AdminPeople voegt namelijk restactiviteiten samen en maakt daar één activiteit voor verschillende bedrijven van. Wat moet u zich daarbij voorstellen? Stel dat verschillende bedrijven medewerkers hebben die een deel van hun uren niet volmaken of maar een beperkt aantal uren werken. The AdminPeople verzamelt deze mensen en uren en vormt zo (bijvoorbeeld) een fulltime salarisadministratie waar ú gebruik van maakt, maar ook de andere werkgevers die medewerkers hebben geleverd. Door te delen en écht flexibel te zijn, werkt The AdminPeople efficiënter en effectiever, wat de kwaliteit van het verrichte werk verhoogt en u veel voordeel oplevert.

Meer weten over outsourcing?

Wilt u meer weten over outsourcing of bent u benieuwd of outsourcing bij uw organisatie past? Neem dan eens contact met ons op, er staat een deskundig team voor u klaar dat u graag te woord staat.
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006