Payroll

Payroll als efficiënte oplossing voor uw onderneming

De laatste jaren zijn steeds meer werkgevers gebruik gaan maken van flexibele constructies zoals payroll. Het maakt uw bedrijf wendbaar en u kunt soepel inspelen op de razendsnel veranderende arbeidsmarkt. Met payroll draagt u het werkgeverschap en bijbehorende administratieve zaken over aan The AdminPeople. Op deze manier drukt u (loon)kosten en heeft u niet te maken met de bijbehorende werkgeversrisico’s. The AdminPeople kijkt graag naar de wensen van u als ondernemer en biedt slimme oplossingen op het gebied van payroll en combineert goed werkgeverschap met flexibiliteit.

Payroll: optimaal voor werkgevers

Er zijn allerlei ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaande, die ervoor zorgen dat bedrijven en organisaties zich steeds meer wendbaar op moeten stellen. Groei, krimp of tijdelijke projecten vragen om flexibel personeel. Echter vraagt dit tegelijkertijd ook om een behoorlijke administratieve en juridische last. Payroll biedt de mogelijkheid deze last uit handen te geven. The AdminPeople beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van payroll en faciliteert allerlei juridische en administratieve zaken. Uren bijhouden, salarisadministratie, ziekteverzuim of arbeidscontracten: het zijn allerlei zaken die we met payroll van u kunnen overnemen. Dit scheelt u als werkgever een hoop tijd, werkgeversrisico’s én geld!

Wij denken met u mee

Heeft u de juiste werknemer gevonden voor de betreffende functie? Dan sluit hij of zij het contract op basis van payroll bij The AdminPeople af. Alle werkgeversrisico’s vallen daarbij onder de verantwoordelijkheid van The AdminPeople. U als werkgever bepaalt zelf welke beschikbaarheid bij welke functie hoort. Wij bewegen gewoon met u mee, we gaan graag uit van een full service partnership.

Meer weten over payroll?

The AdminPeople biedt intensieve ondersteuning van flexibel personeel, hanteert goede arbeidsvoorwaarden en denkt graag met u mee over de toekomst. Wilt u meer weten over payroll? Neem dan contact op om eens vrijblijvend in gesprek te gaan!
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close