Payroll

Payroll is er voor ieder bedrijf, ook voor die van u!

In een doorlopend veranderende markt zijn flexibiliteit en wendbaarheid essentieel. Uw bedrijf moet kunnen meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen om succesvol te zijn en te blijven. Maar welke gevolgen heeft dat voor uw personeelsbeleid? Hoe blijft u wendbaar terwijl u medewerkers in dienst hebt? En hoe combineert u goed werkgeverschap met een flexibele onderneming? Op al deze vragen kan payroll het antwoord zijn. Met payroll draagt u het werkgeverschap over aan The AdminPeople, zodat u geen risico's en administratieve rompslomp hebt. Op deze manier hebt u uw handen vrij om te ondernemen en kunt u soepel inspelen op de razendsnel veranderde markt.

Payroll: goed werkgeverschap en flexibel personeel

Een succesvolle onderneming staat of valt met gedreven en professionele medewerkers, maar zelf mensen in dienst hebben brengt werkgeversrisico's met zich mee. Een zieke medewerker is niet goedkoop en ook het opleiden van personeel kost veel geld. Daarnaast maken (vaste) contracten uw onderneming minder flexibel. Met payrolling via The AdminPeople heeft u geen last van deze nadelen. Uw medewerker is bij ons dienst, dus alle arbeidsrechtelijke risico's zijn voor ons. Zo combineert u verantwoord werkgeverschap met lage risico's en optimale wendbaarheid.

Bespaar tijd en geld met payroll via The AdminPeople

Door het juridisch werkgeverschap van u medewerker(s) toe te vertrouwen aan The AdminPeople maakt u uw organisatie niet alleen flexibeler, u bespaart uzelf ook veel tijd en werk. Uren bijhouden, salarisadministratie- en uitkering, ziekteverzuim, arbeidscontracten, steeds veranderende arbeidswetgeving, het zijn allemaal dingen waar u zich niet meer mee bezig hoeft te houden. The AdminPeople, specialist in flexibiliteit en alle administratie die daarbij komt kijken, regelt al deze zaken correct, tijdig en nauwkeurig.

Meer weten over payroll of payrolling via The AdminPeople? Neem contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006