Payroll

Payroll maakt uw ondereming flexibel

Payroll en andere flexibele constructies worden de laatste jaren steeds vaker ingezet door werkgevers. Deze constructies zorgen er voor dat uw bedrijf wendbaar is en u gemakkelijk kunt inspelen op de razendsnel veranderende arbeidsmarkt. Wanneer u gebruik maakt van een payroll constructie draagt u het werkgeverschap en bijbehorende administratieve zaken over aan The AdminPeople. Op deze manier drukt u (loon)kosten binnen uw organisatie en heeft u niet te maken met de bijbehorende werkgeversrisico’s. The AdminPeople kijkt graag naar de wensen van u als ondernemer. Daarnaast biedt The AdminPeople u en uw organisatie slimme oplossingen op het gebied van payroll en wordt er een goede combinatie tussen goed werkgeverschap en flexibiliteit verzorgd.

Met payroll bespaart u tijd, risico’s én geld

Er zijn allerlei ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaande, die ervoor zorgen dat bedrijven en organisaties zich steeds meer wendbaar op moeten stellen. Groei, krimp of tijdelijke projecten vragen om flexibel personeel. Echter vraagt dit tegelijkertijd ook om een behoorlijke administratieve en juridische last. Payroll biedt de mogelijkheid deze last uit handen te geven. The AdminPeople beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van payroll en faciliteert allerlei juridische en administratieve zaken. Uren bijhouden, salarisadministratie, ziekteverzuim of arbeidscontracten: het zijn allerlei zaken die we met payroll van u kunnen overnemen. Dit scheelt u als werkgever een hoop tijd, werkgeversrisico’s én geld!

The AdminPeople denkt met u mee

Heeft u de juiste werknemer gevonden voor de betreffende functie? Dan sluit hij of zij het contract op basis van payroll bij The AdminPeople af. Alle werkgeversrisico’s vallen daarbij onder de verantwoordelijkheid van The AdminPeople. U als werkgever bepaalt zelf welke beschikbaarheid bij welke functie hoort. Wij bewegen mee met de wensen vanuit u en uw organisatie, we gaan hierbij graag uit van een full service partnership.

Meer weten over payroll?

The AdminPeople biedt intensieve ondersteuning van flexibel personeel, hanteert goede arbeidsvoorwaarden en denkt graag met u mee over de toekomst. Heeft u interesse in payroll en bent uw benieuwd wat The AdminPeople voor uw organisatie kan betekenen? Vraag informatie aandien een aanvraag in of neem contact met ons op om vrijblijvend in gesprek te gaan!

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close