Uitzendbureau

The AdminPeople: geen uitzendbureau maar een uitzonderlijk bureau

Een standaard uitzendvestiging duikt in een "kaartenbak" bij het zoeken naar personeel. Alle vestigingen zijn zelf omzetverantwoordelijk en zullen misschien nog wel even bij de collega vestiging in de buurt een vraag neerleggen. Maar vindt men niets dan houdt het daar op. The AdminPeople werkt niet op die manier. Allereerst zijn wij er om het probleem op te lossen! Daarom hebben we een groot aantal eigen medewerkers in dienst om snel te kunnen schakelen, soms is dat toch niet voldoende. Wat dan? Wij gaan het regelen, "linksom of rechtsom" zoals dat heet. Onze stappen (in willekeurige volgorde): zelf mensen uit de markt halen en contacten leggen met derde partijen. We hebben de kennis en expertise immers in huis als het gaat om sourcen en dat zetten we optimaal in. Dus u hoeft letterlijk niets meer te doen, wij komen met een oplossing.

Heeft u zelf (tijdelijk) overcapaciteit in uw bedrijf?
Wat ook kan is dat u zelf tijdelijk medewerkers beschikbaar heeft, laat het ons dan weten. Wij hebben de contacten in de markt en kunnen u op die manier ook van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat alles rondom het uitlenen voor u goed geregeld wordt. Ook dat is anders dan wat u gewend bent.

Wat maakt ons in de rol als uitzendbureau dan anders?

Maar wat maakt The AdminPeople in de rol als uitzendbureau dan zo bijzonder? Dat zit ‘m in het feit dat wij met onze ‘Staffing as a Service®’ een andere aanpak hanteren. The AdminPeople is een soort "ontvang en verdeelstation" op de arbeidsmarkt. Het is het combineren van eigen medewerkers, de capaciteit uit de markt kunnen halen via een verfijnd netwerk, de beschikking hebben over een netwerk van ZZP-ers, goede samenwerking met derden. Daarbij opgeteld de capaciteit die voor ons zichtbaar is doordat werkgevers hun overcapaciteit bij ons aanmelden. Ook outsourcing van activiteiten behoort tot de mogelijke oplossingsrichting. Dat gaat veel verder dan klassiek uitzenden, waarbij alleen naar de beschikbare mensen gekeken wordt die in de bestanden staan. Wij zijn dus geen uitzendbureau in de klassieke zin van het woord, maar wel een uitzonderlijk bureau. Uitzonderlijk goed in het managen van personele vraagstukken.

Een medewerker en/of uitzendkracht die bij uw organisatie past daar draait het om

The AdminPeople gaat in de rol uitzendbureau altijd op zoek naar iemand die niet alleen qua vaardigheden en deskundigheid, maar ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past. Kandidaten behandelen we als potentiele nieuwe medewerkers van ons eigen bedrijf. Op deze manier krijgt u via ons ook in de rol van uitzendbureau altijd gegarandeerd de beste en meest gemotiveerde medewekers en/of uitzendkrachten. Wij concentreren ons dan ook bij de selectie op de rol die iemand bij u moet vervullen en/of die persoon over de competenties beschikt om die rol (tijdelijk) uit te voeren.

Kunnen wij iets uitzonderlijks voor u doen?

Wilt u meer weten wat wij in uitzonderlijke zin voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op om een verrassend gesprek in te plannen!
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close