Uitzendbureau

The AdminPeople: geen uitzendbureau maar een uitzonderlijk bureau

The AdminPeople is er om uw problemen rondom personeelstekort op te lossen! Onze werkwijze daarin wijkt echter, in positieve zin, af van de standaard uitzendbureaus. Een standaard uitzendvestiging duikt in een "kaartenbak" bij het zoeken naar personeel. Alle vestigingen zijn zelf omzetverantwoordelijk en zullen misschien nog wel even bij de collega vestiging in de buurt een vraag neerleggen. Maar vindt men niets dan houdt het daar op. Bij The AdminPeople werkt het anders. U heeft een probleem en wij lossen het op. Daarom hebben we een groot aantal eigen medewerkers in dienst waardoor wij snel kunnen schakelen, soms is dat toch niet voldoende. Wat dan? Wij gaan het regelen, linksom of rechtsom. Dit doen wij op de volgende manieren:

  • Zelf mensen uit de markt halen
  • Contacten leggen met derde partijen 

The AdminPeople heeft de kennis en expertise immers in huis als het gaat om sourcen en dat zetten we optimaal in. Zodra u ons heeft ingezet, hoeft u letterlijk niets meer te doen, wij komen met een passende oplossing voor uw onderneming.

Heeft u zelf (tijdelijk) overcapaciteit in uw bedrijf?
Het kan ook voorkomen dat u zelf tijdelijk medewerkers beschikbaar heeft, laat het ons dan weten. Wij hebben een groot aantal contacten in de markt en kunnen u op die manier ook van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat alles rondom het uitlenen voor u goed geregeld wordt. Ook dat is anders dan wat u gewend bent.

Wat maakt ons in de rol als uitzendbureau dan anders?

Maar wat maakt The AdminPeople in de rol als uitzendbureau dan zo bijzonder? Dat zit ‘m in het feit dat wij met onze ‘Staffing as a Service®’ een andere aanpak hanteren. The AdminPeople is een soort "ontvang en verdeelstation" op de arbeidsmarkt. Het is het combineren van eigen medewerkers, de capaciteit uit de markt kunnen halen via een verfijnd netwerk, de beschikking hebben over een netwerk van ZZP-ers, goede samenwerking met derden. Daarbij opgeteld de capaciteit die voor ons zichtbaar is doordat werkgevers hun overcapaciteit bij ons aanmelden. Ook outsourcing van activiteiten behoort tot de mogelijke oplossingsrichting. Dat gaat veel verder dan klassiek uitzenden, waarbij alleen naar de beschikbare mensen gekeken wordt die in de bestanden staan. Wij zijn dus geen uitzendbureau in de klassieke zin van het woord, maar wel een uitzonderlijk bureau. Uitzonderlijk goed in het managen van personele vraagstukken.

Een medewerker en/of uitzendkracht die bij uw organisatie past daar draait het om

The AdminPeople gaat in de rol uitzendbureau altijd op zoek naar iemand die niet alleen qua vaardigheden en deskundigheid, maar ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past. Kandidaten behandelen we als potentiele nieuwe medewerkers van ons eigen bedrijf. Op deze manier krijgt u via ons ook in de rol van uitzendbureau altijd gegarandeerd de beste en meest gemotiveerde medewekers en/of uitzendkrachten. Wij concentreren ons dan ook bij de selectie op de rol die iemand bij u moet vervullen en/of die persoon over de competenties beschikt om die rol (tijdelijk) uit te voeren.

Kunnen wij iets uitzonderlijks voor u doen?

Wilt u meer weten wat The AdminPeople in uitzonderlijke zin voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct online informatie aandien een aanvraag in of neem contact op om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close