Uitzendbureau

The AdminPeople is geen standaard uitzendbureau

Een zieke medewerker, seizoenspieken, zwangerschapsverlof; het zijn allemaal situaties waarin een uitzendkracht van een betrokken uitzendbureau uitkomst kan bieden. Maar krijgt u geschikte tijdelijke medewerkers als die op korte termijn gevonden moeten worden? Bij The AdminPeople wel. Waar een standaard uitzendbureau vaak meteen in de kaartenbak duikt, leveren wij vaak één van onze eigen ervaren medewerkers. The AdminPeople heeft namelijk een hoop expertise in huis. Onze mensen zijn deskundig en hebben dankzij de opleidingen die we hun bieden altijd up-to-date kennis. Daarnaast hebben medewerkers van The AdminPeople de zekerheid van een (vast) dienstverband, wat hen gemotiveerd en gedreven maakt.

Een bijzonder uitzendbureau met de beste uitzendkrachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat we niet één van onze eigen mensen kunnen inzetten. De meest geschikte medewerker kan ergens anders zijn geplaatst of er wordt specifieke kennis gevraagd die we (tijdelijk) niet zelf kunnen leveren. In dat geval gaan we op zoek naar iemand die niet alleen qua deskundigheid maar ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past. Onze werkwijze is gelijk aan werving en selectie. Bij dit werving en selectieproces behandelen wij kandidaten als potentiële werknemers van ons eigen bedrijf. Met andere woorden, iemand die we niet zelf zouden aannemen, wordt niet uitgezonden. Zo krijgt u altijd gegarandeerd de beste uitzendkrachten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Ons team vertelt u graag meer over de professionele en betrokken service. Want ondanks dat we dankzij onze onderscheidende service geen standaard uitzendbureau zijn, vindt u bij The AdminPeople wel alle diensten die van een standaard uitzendbureau mag verwachten.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006