Uitzendbureau

The AdminPeople: meer dan een uitzendbureau

Waar een standaard uitzendbureau vaak in de kaartenbak duikt bij het zoeken naar personeel, levert The AdminPeople vaak één van onze eigen ervaren medewerkers. We hebben als uitzendbureau alles in huis, maar kijken liever verder dan de standaard werkwijze. We hebben de kennis en expertise immers in huis en willen dit graag met u als ondernemer delen. Heeft u te maken met een tekort aan personeel? Of misschien juist een overschot? Schakel dan het uitzendbureau van The AdminPeople in en ervaar wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming!

Wat maakt ons als uitzendbureau dan anders?

Maar wat maakt The AdminPeople als uitzendbureau dan zo bijzonder? Dat zit ‘m in het feit dat wij met onze ‘Staffing as a Service®’ de arbeidsmarkt als mobiliteitsnetwerk benaderen. The AdminPeople fungeert daarbij als een bibliotheek. Werkgevers kunnen al hun tijdelijke krachten binnen het mobiliteitsnetwerk (de bibliotheek) onderbrengen en krijgen de mogelijkheid om eigen mensen te (her)plaatsen in het geval van overcapaciteit (als het boek uitgelezen is). Op deze manier komen medewerkers niet onnodig stil te staan. En dat is precies waarbij wij als uitzendbureau het verschil kunnen maken!

Een uitzendkracht die bij uw organisatie past

The AdminPeople gaat als uitzendbureau altijd op zoek naar iemand die niet alleen qua vaardigheden en deskundigheid, maar ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past. Kandidaten behandelen we als potentiele nieuwe medewerkers van ons eigen bedrijf. Op deze manier krijgt u via ons uitzendbureau altijd gegarandeerd de beste en meest gemotiveerde uitzendkrachten.

Uw wensen in kaart gebracht

Wilt u meer weten wat ons uitzendbureau voor uw bedrijf kan betekenen? Graag gaan we met u in gesprek en brengen we in kaart wat uw wensen zijn! Neem contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen!
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close