Werving en selectie

Uw werving en selectie in goede handen

Een flexibele vorm van werving en selectie is een must voor bedrijven die te kampen hebben met groei, krimp of tijdelijke projecten. Als werkgever kan het echter lastig zijn om u bezig te moeten houden met de bijbehorende administratieve lasten rondom de werving en selectie van (tijdelijk) personeel. The AdminPeople neemt de werving en selectie graag uit handen. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we alle juridische – en administratieve zaken faciliteren.

Full service partnership

Heeft u openstaande vacatures? The AdminPeople verzorgt voor u graag de werving en selectie. Wanneer de juiste persoon voor de vacature is gevonden, sluit hij of zij het contract bij The AdminPeople af. Op deze manier zijn alle werkgeversrisico’s voor rekening van The AdminPeople. En dat geeft u een fijn gevoel als ondernemer! We gaan hierbij altijd uit van een full service partnership. We denken als ondernemer met u mee en kunnen de gehele administratie bij u uit handen nemen.

Flexibele werving en selectie met The AdminPeople

Bij de werving en selectie van nieuw personeel gaat The AdminPeople uit van Staffing as a Service®: een arbeidsmarktmodel waarin uitgegaan wordt van een mobiliteitsnetwerk. In dit netwerk zijn medewerkers in beweging en blijven zij in beweging. Op deze manier kunnen we overcapaciteit of onderbezetting voor zijn door al ruim van tevoren in te springen op mogelijke gaten. Het mobiliteitsnetwerk bestaat uit alle flexwerkers binnen een cluster van bedrijven. Door de werving en selectie te beheren en bewaken zorgt The AdminPeople er op deze manier voor dat de mobiliteit van iedereen binnen het netwerk wordt gefaciliteerd en ingevuld.

Een nieuwe kijk op werving en selectie

Met onze nieuwe kijk op werving en selectie, maken we de arbeidsmarkt niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook leuker voor iedereen! Heeft u als werkgever interesse in een partij die inspeelt op de constant veranderende arbeidsmarkt en flexibele oplossingen biedt voor werving en selectie? Vraag informatie aan of dien een aanvraag in. Liever direct contact of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op em kom langs bij The AdminPeople voor een kop koffie en een goed gesprek!

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close