Werving en selectie

Vind betrokken en gemotiveerde medewerkers via werving en selectie

Een succesvolle organisatie begint bij betrokken en gemotiveerde medewerkers. Maar hoe vindt u die? Heel eenvoudig: via The AdminPeople. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie vinden wij altijd de juiste persoon voor uw organisatie.

Werving en selectie begint bij u

De werving en selectie begint bij u, de klant. Samen met u ontdekken we wat uw behoeftes zijn. Welke competenties moet u medewerker hebben? Wat voor soort persoon past er binnen uw organisatie?

Het vinden van talent is de basis van alles wat we doen

Als we eenmaal een profiel hebben opgesteld, gaan we via alle beschikbare kanalen op zoek naar uw nieuwe medewerker. Daarbij gaan we te werk alsof we een collega zoeken voor onze eigen organisatie. En dat is iets waar we zeer ervaren in zijn; het vinden van talent is namelijk de basis van alles wat wij doen. Zwangerschapsvervanging, detachering op projectbasis of het inzetten van interim personeel, wij gaan op zoek naar de juiste persoon. Na gesprekken met de meest veelbelovende kandidaten maken we een selectie waaruit u uiteindelijk kiest.

U hebt een nieuwe medewerker via werving en selectie. Wat nu?

Nu u een medewerker hebt geselecteerd, staat u voor een keus. Neemt u hem of haar zelf aan of kiest u voor een flexibel dienstverband via The AdminPeople? Kiest u voor dat laatste, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Als specialisten in flexibiliteit kunnen we het soort dienstverband namelijk precies op uw behoeftes afstemmen. Op die manier ontzorgen we en nemen we u werkgeversrisico's uit handen.

Meer weten over werving en selectie?

Wilt u meer leren over ervaren en persoonlijke werving en selectie? We vertellen u er graag meer over. Neem contact op met het team van The AdminPeople of maak een persoonlijke afspraak. Samen bespreken we uw wensen en vinden een passend antwoord op uw vraag.
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006