HR partner & advies

Een betrouwbare HR-partner voor professioneel HR-advies

In een doorlopend veranderende markt is een goed doordachte en flexibele HR-strategie een must. U moet weten welke koers u gaat volgen, maar tegelijkertijd moet u deze snel kunnen bijstellen als dat nodig is. Het bepalen van een HR-strategie is dus geen eenvoudige taak. Daarnaast betekent een snel bewegende markt ook doorlopende veranderingen op arbeidsrechtelijke regel- en wetgeving, iets wat de zaken niet overzichtelijker maakt voor werkgevers. Kortom, HRM (Human Resource Management) is een gebied waarop veel werkgevers ondersteuning en advies kunnen gebruiken. Deze ondersteuning en advies vindt u bij The AdminPeople, een volwaardige HR-partner die u zowel op praktisch als strategisch niveau bijstaat.  

The AdminPeople bespaart u werk, tijd en kosten

The AdminPeople helpt u in praktische zin door u administratieve HR-werkzaamheden uit handen te nemen. Door uw salarisadministratie, personeelsadministratie en/of financiële administratie over te dragen aan The AdminPeople bespaart u zich veel werk, tijd en kosten. De medewerkers van The AdminPeople zijn dankzij doorlopende bijscholing altijd op de hoogte van de geldende arbeidsrechtelijke wetten en regelgeving, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. Zo bent u altijd verzekerd van een nauwkeurige bedrijfsadministratie die aan alle wettelijke eisen voldoet en kunt u zich volledig op uw onderneming richten.

Heeft u behoefte aan professioneel HR-advies van een betrouwbare HR-partner?

Naast aanbieder van deze praktische HR-diensten is The AdminPeople ook uw consultant op HR-gebied. The AdminPeople heeft jarenlange ervaring op het gebied van personeel en organisatie, flexibel werken en alles wat daarbij komt kijken. Deze ervaring zetten we graag in om samen met u een toekomstbestendige HR-strategie voor uw onderneming te bepalen.

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006