Co-werkgever

The AdminPeople houdt van verandering en flexibiliteit

De wereld, en dus de markt, verandert sneller dan ooit tevoren. Bedrijven en organisaties moeten flexibel zijn om deze snelle veranderingen bij te houden. Wendbaarheid, flexibiliteit en lenigheid zijn veelgehoorde woorden binnen de zakelijke wereld. Deze wendbaarheid heeft uiteraard gevolgen voor het personeelsbeleid van bedrijven, wat tot een grote groei van de recruitmentbranche heeft geleid. Talloze bedrijven houden zich bezig met het uitzenden, detacheren of op andere manieren plaatsen van flexibel personeel. Hoe onderscheidt The AdminPeople zich van al deze andere spelers? Dat kunnen we het beste uitleggen aan de hand van twee woorden: 'co-werkgeverschap' en 'deelpersoneel'.

Co-werkgeverschap

Co-werkgeverschap is een term die The AdminPeople in het leven heeft geroepen om haar manier van werken te omschrijven. Een co-werkgever neemt, naast zijn eigen core-activiteiten, bewust een overcapaciteit aan personeel in dienst. Deze medewerkers worden gedeeld met opdrachtgevers zoals u. Met co-werkgeverschap geeft The AdminPeople aan hoe nauw de band met u als medewerkgever is. The AdminPeople neemt mensen aan om de doelen van opdrachtgevers als u te bereiken, wat betekent dat beide partijen van elkaar afhankelijk zijn. U en de The AdminPeople hebben allebei belang bij goed werkgeverschap, wat leidt tot een hechte samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat onze medewerkers kunnen voldoen aan uw verwachtingen.

Deelpersoneel

Delen is het sleutelwoord van deze tijd. We delen van alles: apparatuur, kantoren, auto's, zelfs ons huis. Ook bij The AdminPeople draait alles om delen. Het delen van onze eigen collega's, van (kantoor)ruimte, maar ook het delen van flexibele medewerkers van bedrijven waarmee we werken: deelpersoneel. Hebt u een medewerker die (tijdelijk) te weinig omhanden heeft? Misschien kan hij of zij een gedeelte van de tijd voor een andere organisatie werken. Hebt u behoefte aan een ervaren kracht voor slechts één of twee dagen in de week? Die kan The AdminPeople u ongetwijfeld leveren; uit het eigen team of dat van een ander. The AdminPeople signaleert deze kansen tot flexibiliteit en regelt alles voor u. Door op die manier te delen, benutten we alles wat wij én u in huis hebben optimaal, wat goed is voor u, voor ons en voor onze medewerkers.

Samen met The AdminPeople vindt u de perfecte vorm van flexibiliteit

Meer weten over deze vooruitstrevende diensten die de kennis en ervaring van The AdminPeople onderstrepen? Bent u benieuwd geworden of Co-werkgeverschap of deelpersoneel iets voor uw organisatie is? Neem dan contact met ons op. Samen vinden we het antwoord op deze en andere vragen die u misschien heeft.
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006