Co-werkgever

Uitstekend en flexibel personeelsbeleid met The AdminPeople

De wereld van nu verandert sneller dan ooit tevoren en dit is ook terug te zien in onze dynamische arbeidsmarkt. Flexibiliteit en duurzame inzetbaarheid zijn in deze markt onmisbaar geworden en bedrijven moeten wendbaar zijn om deze snelle veranderingen bij te houden. Deze toenemende vraag naar flexibiliteit heeft ook gevolgen voor het personeelsbeleid en bedrijven kiezen steeds vaker voor interim personeel en/of tijdelijke arbeidscontracten. Met het sterke arbeidsmarktmodel Staffing as a Service®, dat ervoor zorgt dat vraag en aanbod op een flexibele en duurzame manier worden ingericht, onderscheidt The AdminPeople zich van de talloze uitzend- en detacheringsbureaus. Twee begrippen die bijdragen aan dit model zijn ‘co-werkgever’ en ‘deelpersoneel’.

Co-werkgever

Co-werkgeverschap is een term die door The AdminPeople in het leven is geroepen om de manier waarop The AdminPeople flexibel inzet, te omschrijven. Wij zien onszelf namelijk niet als een traditioneel uitzendbureau, maar als een co-werkgever die naast kennis en ervaring ook gedreven medewerkers graag met haar opdrachtgevers deelt. Hier ligt de focus niet op het tijdelijk plaatsen van personeel, maar op het vinden, stimuleren en delen van talent. Ook andere klanten bij The AdminPeople kunnen zich opstellen als co-werkgever en hun mankracht en kennis met andere bedrijven delen. Op deze manier worden de bedrijfsmiddelen van The AdminPeople en die van haar klanten optimaal benut.

Deelpersoneel

Volgens The AdminPeople is de sleutel voor het wendbaar maken van het personeelsbeleid samen te vatten in twee woorden: samen delen. Want de oplossing ligt wel deels in tijdelijke arbeidscontracten, maar er wordt ook steeds meer toekomst gezien in flexibiliteit binnen die arbeidscontracten. Wij geloven in het delen van flexibele medewerkers tussen bedrijven; dit noemen we ‘deelpersoneel’. Als er overcapaciteit is bij de ene kan de andere juist mensen gebruiken! Hebt u een medewerker die (tijdelijk) te weinig omhanden heeft? Misschien kan hij of zij een gedeelte van de tijd voor een andere organisatie werken. Hebt u behoefte aan een ervaren kracht voor slechts één of twee dagen in de week? Die kan The AdminPeople u ongetwijfeld leveren, uit het eigen team of dat van een ander. Zo wordt elke medewerker duurzaam inzetbaar en diens talent optimaal benut.

The AdminPeople maakt uw bedrijf wendbaar

Wilt u meer weten over deze vooruitstrevende en duurzame diensten die worden onderstreept door de kennis en ervaring van The AdminPeople? Bent u benieuwd geworden wat co-werkgeverschap of deelpersoneel voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag informatie aan, dien een aanvraag in of neem contact op met The AdminPeople. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close