Co-werkgever

The AdminPeople zorgt voor een uitstekend en flexibel personeelsbeleid

De wereld van nu verandert sneller dan ooit tevoren en dit is ook terug te zien in onze dynamische arbeidsmarkt. Flexibiliteit en duurzame inzetbaarheid zijn in deze markt onmisbaar geworden en bedrijven moeten wendbaar zijn om deze snelle veranderingen bij te houden. Deze toenemende vraag naar flexibiliteit heeft ook gevolgen voor het personeelsbeleid en bedrijven kiezen steeds vaker voor interim personeel en/of tijdelijke arbeidscontracten. Met het sterke arbeidsmarktmodel “Staffing as a Service ”, dat ervoor zorgt dat vraag en aanbod op een flexibele en duurzame manier worden ingericht, onderscheidt The AdminPeople zich van de talloze uitzend- en detacheringsbureaus. Twee begrippen die bijdragen aan dit model zijn ‘co-werkgever’ en ‘deelpersoneel’.

Co-werkgever

Co-werkgeverschap is een term die The AdminPeople in het leven heeft geroepen om haar manier van flexibel werken te omschrijven. Wij zien onszelf namelijk niet als een traditioneel uitzendbureau, maar als een co-werkgever die naast kennis en ervaring ook gedreven medewerkers graag met haar opdrachtgevers deelt. Hier ligt de focus niet op het tijdelijk plaatsen van personeel, maar op het vinden, stimuleren en delen van talent. Ook andere klanten bij The AdminPeople kunnen zich opstellen als co-werkgever en hun mankracht en kennis met andere bedrijven delen. Zo worden de bedrijfsmiddelen van The AdminPeople en die van haar klanten optimaal benut.

Deelpersoneel

Volgens The AdminPeople is de sleutel voor het wendbaar maken van het personeelsbeleid samen te vatten in twee woorden: samen delen. Want de oplossing ligt wel deels in tijdelijke arbeidscontracten, maar er wordt ook steeds meer toekomst gezien in flexibiliteit binnen die arbeidscontracten. Wij geloven in het delen van flexibele medewerkers tussen bedrijven; dit noemen we ‘deelpersoneel’. Als er overcapaciteit is bij de ene kan de andere juist mensen gebruiken! Hebt u een medewerker die (tijdelijk) te weinig omhanden heeft? Misschien kan hij of zij een gedeelte van de tijd voor een andere organisatie werken. Hebt u behoefte aan een ervaren kracht voor slechts één of twee dagen in de week? Die kan The AdminPeople u ongetwijfeld leveren, uit het eigen team of dat van een ander. Zo wordt elke medewerker duurzaam inzetbaar en diens talent optimaal benut.

Met The AdminPeople maakt u uw bedrijf wendbaar

Wilt u meer weten over deze vooruitstrevende en duurzame diensten die worden onderstreept door de kennis en ervaring van The AdminPeople? Bent u benieuwd geworden of co-werkgeverschap of deelpersoneel iets voor uw bedrijf is? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close