HR consultancy

The AdminPeople: uw HR-business partner

Human Resources (of kortweg HR) is een breed gebied dat verschillende regel- en wetgevingen omvat. Dat levert soms veel vragen op bij werkgevers. Wat zijn de regels bij langdurig verzuim? Wat gebeurt er met uw medewerkers bij een reorganisatie? Hoe zat het ook alweer precies met ouderschapsverlof? En met de kantonrechtersformule? Daar komt nog bij dat de regel- en wetgeving voortdurend verandert, waardoor het nog moeilijker wordt om het overzicht te houden. Gelukkig kunnen wij bij The AdminPeople u hierbij helpen. Als volwaardig en betrokken HR-adviseur kunnen wij al uw vragen op het gebied van HR beantwoorden en helpen u uw HR-beleid vorm te geven.

Jarenlange kennis en ervaring als HR-adviseur

Voor een werkgever of HR-manager kan het een behoorlijke (administratieve) last zijn om zich bezig te houden met ontslagregelingen of het inhuren van een freelancer of uitzendkracht. The AdminPeople is gespecialiseerd in alle denkbare backoffice werkzaamheden, beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van flexibiliteit en kan allerlei juridische zaken faciliteren. Kortom, er is weinig wat The AdminPeople niet is tegengekomen op het gebied van HR en arbeidswetgeving, en die kennis delen we graag met u en uw organisatie.

The AdminPeople is uw HR-adviseur en ondersteunt u en uw organisatie ook op het gebied van HR-beleid en HR-strategie. The AdminPeople denkt met u mee over uw personeelsbeleid, de toekomst en signaleert mogelijkheden tot kostenbesparing. Met The AdminPeople kiest u daarom voor een professionele HR-business partner.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij The AdminPeople?

Benieuwd geworden naar wat The AdminPeople als HR-adviseur voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u vragen over het vormgeven van uw HR-beleid of HR-strategie? Vraag informatie aandien een aanvraag in of neem contact op met The AdminPeople. Wij vertellen u graag meer over wat The AdminPeople uw organisatie kan bieden!

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close