HR consultancy

Op zoek naar een volwaardige en betrokken HR-adviseur?

Human Resource Management (of kortweg HRM) is een breed gebied dat verschillende wet- en regelgevingen omvat. Dat levert veel vragen op bij werkgevers. Wat zijn de regels bij langdurig verzuim? Wat gebeurt er met uw medewerkers als u gaat reorganiseren? Hoe zat het ook alweer precies met ouderschapsverlof? En met de kantonrechtersformule? Het is voor werkgevers makkelijk om de weg kwijt te raken. Daar komt nog bij dat de regel- en wetgeving voortdurend verandert, waardoor het nog moeilijker wordt om het overzicht te houden. Gelukkig is er een HR-adviseur die niet alleen al deze vragen kan beantwoorden, maar die u ook helpt uw HR-beleid te bepalen: The AdminPeople.

The AdminPeople: een ervaren HR-adviseur

Als specialist in flexibel werken zet The AdminPeople haar mensen op allerlei manieren in bij andere bedrijven. Of het nu gaat om uitzending, detachering of een andere manier van tijdelijke plaatsing, The AdminPeople zorgt altijd voor een correcte administratieve afhandeling; nauwkeurig, professioneel en conform de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast verzorgt The AdminPeople de personeelsadministratie en salarisadministratie van andere bedrijven. Kortom, er is weinig wat The AdminPeople niet is tegengekomen op het gebied van HRM en arbeidswetgeving, en die kennis delen we graag met u. The AdminPeople is uw HR-adviseur. Maar HRM is natuurlijk meer dan het naleven van regels en wetgeving. Daarom ondersteunt The AdminPeople u ook op het gebied van HR-beleid en HR-strategie. The AdminPeople denkt met u mee over uw personeelsbeleid, de toekomst en signaleert mogelijkheden tot kostenbesparing. U hebt dus een volwaardige HR-partner aan The AdminPeople.

Zullen we eens kennismaken?

Benieuwd geworden naar wat The AdminPeople als HR-adviseur voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Geheel vrijblijvend uiteraard.
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006