HR trainingen

HR-trainingen houden medewerkers up-to-date

Bijscholing van medewerkers door middel van cursussen en trainingen is binnen elke branche essentieel. De wereld, en daarmee de markt, verandert zo snel dat regelmatige kennisupdates nodig zijn. Dit is een belangrijke reden waarom The AdminPeople haar medewerkers up-to-date houdt en ieder jaar trainingen verzorgt in elke branche waarin zij medewerkers een werkplek bieden. De medewerkers die we tijdelijk bij u plaatsen zijn dan altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als specialist beschikt The AdminPeople over oneindig veel kennis. Werken met Excel, het voeren van een functioneringsgesprek of het leren omgaan met pakketten als SAP FICO: het zijn allemaal mogelijke onderwerpen voor een training die via ons aan te vragen en te volgen is. Bij The AdminPeople kiest elke medewerker een training die aansluit bij zijn of haar functie.

Trainingen voor onze eigen én uw medewerkers

Maar The AdminPeople traint niet alleen haar eigen medewerkers. Als een organisatie die personeel, talent en (kantoor)ruimte deelt, willen wij ook kennis met u en uw personeel delen. Daarom bieden we u de gelegenheid om ook uw mensen te laten deelnemen aan onze trainingen. Op deze manier zorgen we samen voor personeel dat altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de desbetreffende branche. 

Meer weten over HR-trainingen?

Benieuwd naar wat The AdminPeople voor u en uw werknemers kan betekenen op het gebied van HR-trainingen? Vraag informatie aan of dien een aanvraag in. Liever direct contact of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met The AdminPeople.

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close