HR trainingen

HR-trainingen: omdat professionele krachten met up-to-date kennis onmisbaar zijn

Bijscholing van medewerkers door middel van cursussen is binnen elke branche essentieel. De wereld, en daarmee de markt, verandert zo snel dat kennis snel verouderd is, wat regelmatige kennisupdates nodig maakt. Die noodzaak tot bijscholing is misschien nog wel groter als het aankomt op Human Resource Management (HRM). Met de doorlopende veranderingen op het gebied van arbeidswet- en regelgeving is bijscholing een absolute must. Dit is een belangrijke reden waarom The AdminPeople de kennis van haar medewerkers up-to-date houdt door HR-trainingen te verzorgen. Met deze HR-trainingen zorgen we ervoor dat de medewerkers die we tijdelijk bij u plaatsen altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Naast HR-Trainingen verzorgt The AdminPeople ook trainingen voor bijvoorbeeld het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelen, people management, performance management, time management, duurzame arbeid of het leren omgaan met pakketten of programma's zoals Excel, SAP FICO, Twinfield of Basecone.

HR-trainingen voor onze én uw medewerkers

The AdminPeople traint dus niet alleen haar eigen medewerkers op het gebied van HR. Als een organisatie die personeel, talent en (kantoor)ruimte deelt, wil The AdminPeople ook kennis met u en uw personeel delen. Daarom bieden we u de gelegenheid om ook uw mensen te laten deelnemen aan onze HR-trainingen. Benieuwd naar wat The AdminPeople op dit vlak voor u en uw werknemers kan betekenen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006