Personeelsadministratie

Personeelsadministratie outsourcen of op locatie uitbesteden?

Als ondernemer bent u verplicht een personeelsadministratie bij te houden. Voor elke werknemer moet u een dossier aanleggen waarin gegevens als het burgerservicenummer maar ook het verzuim en verlofoverzichten verzameld worden. Deze informatie moet uiteraard altijd up-to-date zijn, wat betekent dat het bijhouden van een personeelsadministratie aardig wat werk is. Tel daar de doorlopend veranderende arbeidswetgeving bij op en het voeren van deze administratie is een flinke klus. Gelukkig kunt u dit werk uitbesteden aan The AdminPeople, die het nauwkeurig en professioneel voor u uitvoert. Zo hebt u uw handen vrij en kunt u zich volledig concentreren op het succesvol leiden van uw organisatie.

Uw personeelsadministratie onderbrengen bij The AdminPeople; enkele goede redenen

Dankzij jarenlange ervaring met flexibel werk is The AdminPeople een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van personeelsadministratie. Onze administrateurs zijn professionals die uw personeelsadministratie nauwkeurig en correct uitvoeren. Met doorlopende bijscholing zorgt The AdminPeople ervoor dat haar medewerkers altijd op de hoogte zijn van de geldende wet- en regelgeving. Kortom, uw personeelsadministratie is bij ons in goede handen. Door deze werkzaamheden over te dragen aan The AdminPeople verzekert u zichzelf van een nauwkeurige en professionele personeelsadministratie waar u geen omkijken naar hebt. Hierdoor kunt u zich helemaal op uw onderneming richten.

Als u uw personeelsadministratie onderbrengt bij The AdminPeople hebt u twee keuzes. U kunt de personeelsadministratie outsourcen en dus bij ons op kantoor laten uitvoeren of we kunnen iemand bij u laten langskomen. De keus is helemaal aan u. The AdminPeople doet er alles aan om te voldoen aan uw wensen en u werk en zorgen uit handen te nemen. Laat u ontzorgen door The AdminPeople.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over. Neem hiervoor contact met ons op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006