Personeelsadministratie

Bij The AdminPeople is uw personeelsadministratie in goede handen

Als ondernemer bent u verplicht de personeelsadministratie bij te houden. Voor elke werknemer moet u een dossier aanleggen waarin belangrijke gegevens verzameld. Deze informatie moet uiteraard altijd up-to-date zijn en conform de continue veranderende arbeidswetgeving, wat betekent dat het bijhouden van de personeelsadministratie flink wat werk is. The AdminPeople neemt u deze zorgen uit handen. Zo kunt u zich volledig concentreren op het succesvol leiden van uw onderneming.

Waarom uw personeelsadministratie uitbesteden aan The AdminPeople?

Dankzij jarenlange ervaring met flexibel werk is The AdminPeople een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van personeelsadministratie. Onze administrateurs zijn professionals die uw personeelsadministratie nauwkeurig en correct uitvoeren. Met doorlopende bijscholing zorgt The AdminPeople ervoor dat haar medewerkers altijd op de hoogte zijn van de geldende wet- en regelgeving. Door het uitbesteden van deze werkzaamheden aan The AdminPeople, wordt u verzekerd van een nauwkeurige en professionele personeelsadministratie.

Personeelsadministratie bij The AdminPeople: bij ons of op locatie

Bij het uitbesteden van uw personeelsadministratie bij The AdminPeople heeft u twee keuzes. U kunt de personeelsadministratie bij ons op kantoor laten uitvoeren of we kunnen iemand bij u laten langskomen. De keus is helemaal aan u. Laat u ontzorgen door The AdminPeople en onze professionals doen al het werk. Meer weten? We vertellen u er graag meer over. Neem hiervoor contact met ons op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close