RPO

Recruitment Process Outsourcing: doorlopend professionele werving en selectie

RPO, Recruitment Process Outsourcing, is wellicht een wat onbekendere HR-term dan 'werving en selectie', waarmee het niet verward moet worden. Waar het bij werving en selectie gaat om het invullen van één specifieke functie, neemt The AdminPeople bij Recruitment Process Outsourcing het hele recruitmentproces van u over. Dit houdt in dat een van onze flexibele medewerkers bij uw organisatie aan de slag gaat als recruiter. Onze medewerker verzorgt de werving en selectie bij openstaande vacatures en zorgt voor het binden van de juiste werknemer aan de aangeboden functie. Bij het afsluiten van het contract, in welke vorm dan ook, vallen alle werkgeversrisico’s onder de verantwoordelijkheid van The AdminPeople.

Wat doet een recruiter van The AdminPeople?

Onze recruiter zal zorg dragen voor het gehele recruitmentproces binnen uw organisatie. Denk hierbij aan het plaatsen van vacatures en ervoor zorgen dat de vacatures binnen de gestelde termijnen worden vervuld. Ook het afhandelen van reacties die rechtstreeks bij het bedrijf binnenkomen en het voeren van gesprekken met geselecteerde kandidaten behoren tot de werkzaamheden van de recruiter.

Mochten er kandidaten zijn die eventueel geschikt zijn voor toekomstige functies, dan zorgt de recruiter ervoor dat hun gegevens worden verzameld en op de juiste wijze worden gedocumenteerd. Zo hebt u altijd op tijd geschikte nieuwe medewerkers in uw organisatie zonder dat u zich bezig hoeft te houden met werving en selectie!

Meer weten over Recruitment Process Outsourcing?

Komt u zelf niet toe aan de werving en selectie van de juiste kandidaten voor uw bedrijf? Dan is Recruitment Process Outsourcing iets voor u. Onze recruiters bij The AdminPeople kunnen u helpen.Vraag informatie aandien een aanvraag in of neem contact op. We vertellen u graag over de mogelijkheden en kansen die wij u kunnen bieden!

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close