RPO

Recruitment Process Outsourcing: doorlopend professionele werving en selectie

RPO, Recruitment Process Outsourcing, is wellicht een wat onbekendere HR-term dan 'werving en selectie', waarmee het niet verward moet worden. Waar het bij werving en selectie gaat om het invullen van één specifieke functie, neemt The AdminPeople bij Recruitment Process Outsourcing het hele recruitmentproces van u over. Dat geldt voor alle functies, zowel tijdelijke als vaste. Dit houdt in dat een van onze flexibele medewerkers in uw organisatie aan de slag gaat als recruiter. Deze medewerker optimaliseert het rekruteringsproces en zorgt er zo voor dat vacatures binnen de gestelde termijn worden ingevuld. Zo hebt u altijd op tijd geschikte nieuwe medewerkers zonder dat u zich bezig hoeft te houden met werving en selectie. Het uiteindelijke doel van RPO is het recruitmentproces zo efficiënt te maken dat u geen (of veel minder) externe krachten hoeft in te huren.

Wat doet de recruiter bij Recruitment Process Outsourcing?

Onze recruiter draagt zorg voor het hele recruitmentproces. Dit betekent het plaatsen van vacatures, het afhandelen van reacties die rechtstreeks bij het bedrijf binnenkomen en het voeren van gesprekken met geselecteerde kandidaten. Mochten er kandidaten zijn die eventueel geschikt zijn voor toekomstige functies, dan zorgt de recruiter ervoor dat hun gegevens worden gedocumenteerd. Als er eenmaal een kandidaat is aangenomen, zorgt The AdminPeople voor de interne administratieve afhandeling, soms tot het opstellen van de arbeidsovereenkomst aan toe.

Meer weten over Recruitment Process Outsourcing?

Realiseert u zich dat u zelf niet toekomt aan de werving en selectie van de juiste kandidaten? Heeft u regelmatig meerdere vacatures waar u zelf niet de juiste krachten voor vindt? Dan is Recruitment Process Outsourcing iets voor u. Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006