Salarisadministratie

Uw salarisadministratie uitbesteden aan The AdminPeople

De salarisadministratie is elke maand weer een flinke klus. Het bijhouden en controleren van uren, zorgen voor tijdige betalingen, het verwerken van declaraties; er komt een hoop bij kijken. En de continue veranderende wet- en regelgeving maakt het voeren van een correcte salarisadministratie er ook niet makkelijker op. Wilt u er zeker van zijn dat het loon van uw medewerkers elke maand klopt en dat u op alle vlakken voldoet aan de telkens nieuwe regels? Laat uw salarisadministratie dan verzorgen door The AdminPeople.

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden aan The AdminPeople?

Als specialist in flexibiliteit zijn wij een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van financiële administratie. The AdminPeople beschikt over een poule goedopgeleide werknemers die gespecialiseerd zijn in elke vorm van flexibele arbeid en de correcte administratie daarvan. Daarnaast zorgt The AdminPeople ervoor dat haar medewerkers doorlopend op de hoogte worden gehouden van de geldende regels en wetgeving. Door deze werkzaamheden over te dragen aan onze professionals verzekert u zichzelf van een nauwkeurige en professionele salarisadministratie. The AdminPeople denkt graag actief met ondernemers mee: er wordt altijd uitgegaan van full service partnerships. Hierdoor kunt u zich helemaal op uw onderneming richten.

Salarisadministratie bij The AdminPeople: bij ons of op locatie

Als u uw salarisadministratie laat uitbesteden aan The AdminPeople heeft u twee keuzes. U kunt de salarisadministratie bij ons op kantoor laten uitvoeren of we kunnen iemand bij u laten langskomen. The AdminPeople doet er alles aan om te voldoen aan uw wensen en u werk en zorgen uit handen te nemen. Heeft u nog vragen over onze salarisadministratie of benieuwd naar alle HR-diensten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over!

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close