Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf NS station Woerden:

Bus: Kies buslijn 3 of 4. Uitstappen op de halte Wipmolenlaan. De Trasmolenlaan rechts of links naast de bushalte (afhankelijk van de lijn die u kiest). Na 50 meter ziet u aan uw rechthand het E4U gebouw. The AdminPeople is in dit gebouw gevestigd op de 3e etage.

Lopend (10-15 minuten): Verlaat het NS station aan de zuidzijde (bussen). Wandel ri het Hofpoort ZKH (rechts van u houden). Steek de rotonde over en loop de Korenmolenlaan op. Daarna de 1e afslag rechts, de Pelmolenlaan op. Na ongeveer 100 meter slaat u linksaf de Trasmolenlaan op. U ziet het E4U recht voor u. In dit gebouw is The AdminPeople gevestigd op de 3e etage.

Auto

Vanuit elke richting A12 afslag Woerden:

Sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Na de Texaco pomp sorteert u (2de stoplichten) voor op de rechterbaan linksaf. U rijdt de Wulverhorstbaan op, na 50 meter slaat u rechtsaf de Korenmolenlaan op. Na 350 meter slaat u linksaf (2e afslag) de Pelmolenlaan op. Na 100 meter linksaf de Trasmolenlaan op. U ziet het E4U gebouw voor u. In dat gebouw is The AdminPeople gevestigd op de 3e etage. Parkeren kunt u aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Wij delen graag met u

Delen is slim, praktisch en efficient. Dat is wat we doen. Wij delen onze medewerkers, systemen, kennis en processen met onze klanten. Wij maken het ook mogelijk voor bedrijven om onderling personeel met elkaar uit te wisselen. Wij brengen alles en iedereen in beweging. Doe uw voordeel met delen!

           DEEL MEE EN BEL!

         0348-490006