Werving en selectie

Snel personeel nodig? Neem dan contact op via 0348-490006.

Bij het zoeken naar nieuw personeel komen er veel vragen in je op. Want ga je het zelf doen? Heb ik daar wel tijd voor? Krijg ik voldoende kandidaten, waar haal ik meer kandidaten vandaan als de reacties tegenvallen?  

Dat begrijpen we heel goed. Het vinden van de juiste persoon kan namelijk een hele uitdaging zijn, zeker nu de krapte op de arbeidsmarkt naar verwachting blijft zoals die is. Maar dat is precies waarvoor je ons gaat inzetten.

Hoe werkt het?

Wij gaan geen standaard intakegesprek voeren, we komen langs om jou te leren kennen en begrijpen wat je zoekt en waarom. Geen poespas, gewoon koffie en “benen op tafel” en last but not least de sfeer proeven en een “mentale foto” van het team maken. Het moet allemaal wel passen. 

Geen idee!

Stel je voor, je hebt een vacature, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen met zoeken. Of je hebt al een paar cv’s ontvangen, maar hoe haal je daar de juiste uit en hoe kom je aan nog meer kandidaten.  

Daar weten wij wel raad mee. Met ons brede netwerk bereiken we meer kandidaten, we zijn niet afhankelijk van reacties die we ontvangen. Groot voordeel: Jij kunt je focussen op waar je goed in bent en wij komen wel naar je toe met gescreende kandidaten. Dus die eerste beoordeling van cv’s hoef je niet meer te doen, je gaat gelijk met de juiste kandidaten in gesprek. 

Comfort

We zijn er om jou te ondersteunen. We willen dat je je op je gemak voelt en ervaart dat wij snappen wat je zoekt, dat je ons vertrouwt.  Wij gaan voor jou op zoek alsof het ons eigen bedrijf is. We zijn hier om jou te helpen slagen. Dus laat het monnikenwerk maar aan ons over, we zorgen ervoor dat het goedkomt. 

Samenvattend

Wij hebben de connecties, de systemen en de tijd om dit volledig op te pakken. Dit is wat we elke dag doen. Terwijl jij je bezighoudt met andere belangrijke zaken, nemen wij de zoektocht naar jouw nieuwe teamlid voor onze rekening. Het is gewoon efficiënter. 

Wij streven naar gelijke kansen voor iedereen, lees hier onze missie.

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close