Werving en selectie

Personeel via een Werving en Selectie bureau

Heeft u niet de capaciteit of het netwerk om openstaande vacatures te vervullen?
The AdminPeople werft voor haar klanten, medewerkers op zowel mbo, hbo- en wo niveau. Door ons netwerk zijn we in staat om op korte termijn de juiste kandidaten te selecteren. Vanwege dit netwerk hebben we overzicht over bedrijven, bedrijfstakken en regio’s heen.

Dit is hoe wij te werk gaan:

Stap 1
Door middel van een gesprek met uw organisatie krijgen we een beeld van de openstaande functie. Het is van absolute meerwaarde om tijd in deze eerste stap te steken.

Stap 2
Na de inventarisatie maken wij een vacature tekst op, die we publiceren via diverse kanalen. Daarnaast speuren we in ons eigen netwerk en database of daar (bekende) kandidaten zijn voor de rol.

Stap 3
Aan de hand van de reacties op de vacature maken we een selectie van kandidaten waarvan wij denken dat ze passen bij de rol. Met deze kandidaten volgt een telefonisch interview. Aan de hand van die eerste kennismaking selecteren we door. De geselecteerde kandidaten krijgen een persoonlijk gesprek. Wij letten in die gesprekken erop dat een kandidaat niet alleen de werkzaamheden kan uitvoeren, maar ook qua persoonlijkheid goed bij de organisatie past.

Stap 4
Wanneer wij echt overtuigd zijn, worden de kandidaten aan u voorgelegd. Maximaal drie kandidaten is onze norm. Op basis van die selectie maakt u de keuze wie u door laat gaan naar de volgende ronde. Wij zorgen ervoor dat de afspraken worden gemaakt en dat de informatie wordt gedeeld. Na elk gesprek vragen wij om uw terugkoppeling en datzelfde van de kandidaat.

Stap 5
Wanneer u bent overtuigd en het contract is getekend, zorgen wij voor een goede voorbereiding voor de eerste dag. Regelmatig behouden we nog contact met u, om te kijken of de samenwerking nog naar wens verloopt.
Vertrekt de nieuwe medewerker eerder dan gepland om verschillende redenen, dan geldt onder bepaalde voorwaarden de garantieregeling.

Werving en Selectie Plus

U kunt ervoor kiezen om de werving en selectie procedure te laten verlopen door een tijdelijk dienstverband bij The AdminPeople. Hiervoor worden uitzendovereenkomsten ingezet. Deze oplossing wordt ingezet om de kandidaat en organisatie langer aan elkaar te laten kunnen wennen. U betaald de werving en selectie fee per gewerkt uur aan ons in plaats van de gebruikelijke fee in 1 of 2 termijnen.

De contractperiode bij een Werving en Selectie Plus traject is minimaal een half jaar. Wanneer alles bevalt kunt u de medewerker, na het verstrijken van die periode, kosteloos overnemen.

Nieuwsgierig welke kandidaten wij voor u in ons netwerk hebben? Neem contact met ons op!

Voor welke rollen voeren wij Werving en Selectie opdrachten uit?

Voor een overzicht van de functies waarvoor wij de meeste Werving en Selectie opdrachten uitvoeren klik op deze link
Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close