Personeel inhuren via een detacheringsbureau

Detachering: Dé flexibele oplossing met continuïteit

Heeft u een afgebakend project, een tijdelijke baan of voor een langere periode iemand nodig?
Dan is detacheren een goede oplossing voor uw onderneming. Detacheren is een variant van uitzenden, maar met meer continuïteit.

Een gedetacheerde werknemer van The AdminPeople is iemand met veel ervaring, kennis en kunde. Onze medewerkers zijn al bij veel bedrijven over de vloer geweest en weten precies hoe de markt in uw branche in elkaar steekt. Ze zijn gewend om snel te kunnen schakelen tussen opdrachten en bedrijven. Hierdoor zien ze snel waar de knel- en verbeterpunten liggen.

Al deze aspecten leiden tot zekerheid voor u. Zekerheid van een vak professional die snel meedraait en waaraan u niet gebonden zit wanneer de behoefte veranderd.

De duur van detachering is afhankelijk van de opdracht die u heeft. De gedetacheerde medewerkers zijn bij ons vast in dienst, dus er zijn geen regels die de maximale duur beperken.

Bij The AdminPeople maken we detacheren flexibel. We detacheren daarom op basis van uw behoefte aan uren en duur. Blijkt dat u de gedetacheerde medewerker korter nodig heeft dan gedacht? Dan geldt er een opzegtermijn van één maand. Daarnaast kunt u ook het aantal uren verminderen, waardoor u nooit teveel betaald.

Detacheren geeft zekerheid, flexibiliteit én kwaliteit.

Benieuwd wat detacheren voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Voor welke functies hebben jullie personeel in dienst?

Voor een overzicht van de functies waarvoor wij medewerkers detacheren hebben klik op deze link.

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close