Flexwerkers zijn de toekomst

Voor veel ondernemers is flexibiliteit in de personeelsbezetting belangrijk. Als organisatie moet u beschikken over een flexibele personele schil, zodat u snel kunt reageren op veranderingen die uw organisatie in het hart raken.

Bedrijven hebben meer dan in het verleden te maken met onzekere omstandigheden, waarbij vast personeel een zorgkindje kan zijn. Teveel of verkeerde bezetting kan in deze gevallen een grote financiële impact hebben.

Hoe zorg je er als organisatie voor dat je juiste mix aan mogelijkheden hebt? Met een goede balans tussen externe flexwerker en intern personeel.

Flexwerkers geven u de mogelijkheid om het personeelsbestand te laten groeien of krimpen in tempo wat door u wordt bepaald. Wanneer u meer capaciteit nodig heeft, maar de periode nog niet helder is, geven flexwerkers u de mogelijkheid om snel op te schalen. Maar hoe organiseert u dat op de juiste manier zodat u op elk moment kan ingrijpen.

Door het organiseren van een flexibele schil uit te besteden worden veel tijdrovende taken uit handen genomen, waardoor u de volledige focus kunt houden.

Flexibele medewerkers kunnen werkzaam zijn op basis van verschillende contractvormen. Het hangt af van de periode en werkzaamheden die u ter beschikking heeft.

Nieuwsgierig welke contractvorm van flexwerk het beste bij u past? Download hier de checklist en kom erachter wat de beste oplossing is voor u.

Neem contact met ons op om te ontdekken wat flexwerk voor uw onderneming kan betekenen.
Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close