Blog
Harold van Aart van The AdminPeople heeft een eigen visie op de arbeidsmarkt zoals die er voor de toekomst uit zou moeten zien. Volgens hem is het hard nodig dat we het huidige model op “zijn kop” zetten, willen we de arbeidsmarkt weer in balans krijgen.

Het is soms vechten tegen de bierkaai, dat geeft hij toe. Maar hij is niet van plan om op te geven. Voor iedereen die interesse heeft, schetst hij een klip en klaar verhaal hoe de arbeidsmarkt op een andere manier benadert moet worden, voordat deze volledig scheef gaat lopen. Hij voorzag jaren geleden al dat de arbeidsmarkt in veel opzichten veranderde: de startende werknemers zijn op zoek naar zingeving en flexibiliteit in hun werk , werkgevers zoeken naar meer praktische flexibiliteitsvormen en er wordt te weinig gebruik gemaakt van het potentieel om arbeid slim her te verdelen. Dat kon anders, dacht hij en hij modelleerde zijn bedrijf The AdminPeople op basis van zijn visie. Als hij zijn onderneming in het kort zou moeten omschrijven, zegt hij: ‘We faciliteren flexibiliteit met zekerheid voor werknemer en werkgever. Maar dan omschrijf ik het wel echt in een notendop.’ ...
Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 10-01-2019 14:18 ...Lees meer
Voor de volledige versie van de flexkrant klik hier 

blog_image:article_theadm_15433122665bfd138a62ba9.jpg:end_blog_image...

Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 27-11-2018 10:43 ...Lees meer
Kunt u zich nog herinneren dat Achmea afgelopen september aankondigde te stoppen met functioneringsgesprekken op de traditionele manier? Volgens een artikel in het AD leiden de uitkomsten van functioneringsgesprekken vaak tot ontevredenheid. Daarnaast heeft wetenschappelijk onderzoek van de VU Amsterdam aangetoond dat het werkgevers miljarden kost en het voor zowel de werkgever als de werknemer niks anders oplevert dan frustratie.

Ik begrijp dan ook waar de beslissing om te stoppen met functioneringsgesprekken vandaan komt, maar wat is het alternatief? Geen functioneringsgesprekken meer voeren? Dat we ergens in de relatie met elkaar gaan kijken ‘hoe het gaat’ lijkt me logisch. Je werkt met iemand samen en je hebt allebei verwachtingen. Tijdens het nadenken over een alternatief voor functioneringsgesprekken kwam ik op “oei ik groei”. U weet wel, dat boekje over de ontwikkeling van baby tot kleuter. Daarin staat welke sprongen een kind maakt. De grap van dat boekje is dat het bijna tot op de dag nauwkeurig is. Alleen je stopt toch niet met groeien na het kleuteren? ...
Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 22-11-2018 16:52 ...Lees meer
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close