Blog
Voor de volledige versie van de flexkrant klik hier 

blog_image:article_theadm_15433122665bfd138a62ba9.jpg:end_blog_image...

Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 27-11-2018 10:43 ...Lees meer
Kan u zich nog herinneren dat Achmea afgelopen september aankondigde te stoppen met functioneringsgesprekken op de traditionele manier? Volgens een artikel in het AD leiden de uitkomsten van functioneringsgesprekken vaak tot ontevredenheid. Daarnaast heeft wetenschappelijk onderzoek van de VU Amsterdam aangetoond dat het werkgevers miljarden kost en het voor zowel de werkgever als de werknemer niks anders oplevert dan frustratie.

Ik begrijp dan ook waar de beslissing om te stoppen met functioneringsgesprekken vandaan komt, maar wat is het alternatief? Geen functioneringsgesprekken meer voeren? Dat we ergens in de relatie met elkaar gaan kijken ‘hoe het gaat’ lijkt me logisch. Je werkt met iemand samen en je hebt allebei verwachtingen. Tijdens het nadenken over een alternatief voor functioneringsgesprekken kwam ik op “oei ik groei”. U weet wel, dat boekje over de ontwikkeling van baby tot kleuter. Daarin staat welke sprongen een kind maakt. De grap van dat boekje is dat het bijna tot op de dag nauwkeurig is. Alleen je stopt toch niet met groeien na het kleuteren? ...
Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 22-11-2018 16:52 ...Lees meer
In het Belastingplan staan de plannen van het kabinet voor de belastingen van 2019. Een grote wijziging binnen het Belastingplan is de BTW verhoging van 6% naar 9%. Deze verhoging is echter niet op iedereen van invloed. Voor ondernemers die recht hebben op aftrek van BTW heeft deze verhoging geen invloed. Zij kunnen de BTW gewoon in aftrek brengen. Voor ondernemers die geen BTW, of slechts gedeeltelijk, in aftrek kunnen brengen leidt deze BTW verhoging tot een kostenpost.

In het Belastingplan 2019 zijn meerdere wijzigingen aangebracht. Wij hebben voor u de belangrijkste wijzigingen op een rij gezet.

Algemene heffingskorting
In het Belastingplan 2019 is gepresenteerd dat de algemene heffingskorting omhoog gaat. De algemene heffingskorting is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Door de verhoging krijgt iedereen over de inkomsten, tot € 50.000 per jaar, meer korting en betaalt dus minder belasting in 2019....
Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 6-11-2018 9:21 ...Lees meer
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close