Blog
De boekhouding of administratie is bij de meeste ondernemers niet de eerste prioriteit. Laten we eerlijk zijn: het is meestal het laatste waar we tijd en energie aan willen besteden. En tóch, is het een essentieel bedrijfsproces dat je goed op orde moet hebben.

De administratie is niet alleen een noodzakelijk kwaad. Het geeft je inzichten. Het kan, op basis van historie, inzicht geven in je financiële positie (waar zitten bijvoorbeeld de kosten als je minder overhoudt?). ...

Gepubliceerd: Jolanda van Groningen Auteur: 30-03-2020 9:00 ...Lees meer
Wanneer je bedrijf groeit, krijg je te maken met extra werk. Naast dat je de opdrachten moet uitvoeren, neemt het werk op het gebied van boekhouding, klantenservice en verkoop ook toe. Je komt op het punt dat je niet meer alles zelf kunt doen. Je overweegt werkgever te worden, en hier personeel voor wilt aannemen. Je weet alleen niet precies wat je hiervoor moet regelen en wat er allemaal bij komt kijken.

Daar help ik jou graag bij. ...

Gepubliceerd: Wendy Hartog Auteur: 27-03-2020 10:56 ...Lees meer

Zwangerschapsverlof is in Nederland gelukkig goed geregeld. Gemiddeld bestaat het verlof uit 16 weken en vaak weet je dit al een aantal weken van tevoren. Aangezien je deze periode met een werknemer minder bent en de werkzaamheden wel gewoon doorlopen, is het verstandig om tijdig vervanging te regelen.

Waar moet je aan denken bij vervanging? Dat leggen we graag uit:...

Gepubliceerd: Naomi Krosenbrink Auteur: 2-03-2020 17:04 ...Lees meer
Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close