Thema lunch - Deregulering beoordeling Arbeidsrelaties (DBA)

Categorie

Themalunch

Locatie

Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden

Datum

22-04-2016

Uiterste inschrijfdatum

28-04-2016

Contactpersoon

Harold van Aart

Themalunch Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een themalunch, al dan niet met een spreker of gastvoorzitter. Tijdens de lunch willen de deelnemers met u sparren over het desbetreffende onderwerp.

Het onderwerp van deze lunch is de wet DBA en tafelvoorzitter Woutje Kroneman zal de lunch als tafelvoorzitter leiden. Woutje Kroneman is jurist en gespecialiseerd in dit vraagstuk.

Onze themalunches hebben slechts 1 doel: om elkaar te inspireren en kennis te delen. U bouwt door deel te nemen een netwerk op. U krijgt toegang tot kennis en ervaring van andere ondernemers, HRM-ers of afdelingsmanagers. Bent u geinteresseerd in deelname meldt u zich dan aan d.m.v. inschrijvingsbutton.

Harold van Aart, Algemeen Directeur The AdminPeople over het waarom van het organiseren van themalunches: "Mijn kracht is het verbinden van mensen, op allerlei manieren. Het delen van kennis, ervaring en verbinden is mijn zingeving als mens en ondernemer".

Programma:

11.45 - 12.00 ontvangst met koffie/thee
12.00 - 13.45 lunch en discussie
13.45 - 14.00 afronding

Uiterlijk 14.00 uur stoppen we en kunt u naar uw volgende afspraak toe.

Deelname aan de themalunch is gratis.

Adres: Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden (+/- 3 minuten vanaf de afslag Woerden A12).

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close