Vaak gestelde vragen

Wat is het verschil tussen detacheren en werving en selectie?

Een detacheringsbureau voert dezelfde werkzaamheden uit als een werving en selectiebureau. Het verschil is dat de werknemer niet in dienst van het bedrijf komt waarvoor de werkzaamheden moeten worden verricht. Bij werving en selectie worden op basis van het beschikbare functieprofiel kandidaten geworven. De selectie wordt daarop teruggebracht naar 2 of 3 kandidaten en bemiddeld bij een match de arbeidsvoorwaarden en ontvangt daarvoor een fee. Een gedetacheerde medewerker komt voor een specifieke opdracht en blijft daarbij in dienst van het detacheringsbureau.

Voor veel bedrijven is de werving en selectie fee een hoge drempel om te investeren in een nieuwe medewerker. Daarvoor bieden wij als The AdminPeople een tussenvorm aan. Dit noemen we deta-vast.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close