Vaak gestelde vragen

Wat is Staffing as a Service?

Staffing as a Service is niet eenvoudig even te vangen in 1 simpele definitie. De kern van Staffing as a Service is wel dat het anders is dan we gewend zijn op het gebied van HR services. Het anders zit hem niet in diensten die ingezet worden. Die herkent u nog steeds als uitzenden, detachering, werving en selectie, outplacement, advisering, duurzaam werken, leven lang leren enz. enz.

Al deze elementen zijn met een andere filosofie, de ciculaire arbeidsmarkt, opnieuw in een model geplaatst. Wanneer je het model goed bekijkt zijn in de kern veel vergelijkingen te trekken met AirBnB, GreenWheels, Uber en u kunt zelfs trekjes van lease oplossingen ontdekken.

Binnen Staffing as a Service is niets traditioneel meer, maar wordt functioneel ingezet ten behoeve van de organisatie. De uitvoerder van het concept is niet iets, maar is alles tegelijk. Een integraal model dat het maximale uit alle bekende diensten haalt door ze slim en anders te combineren of in te zetten. Alles draait in dit model het flexibel maken van organisaties, maar met de garantie op continuiteit wanneer dat nodig is en het voor flexwerkers een vaste baan. Dit model creeert semi flexwerkers, wel een vaste baan maar niet altijd een vaste opdrachtgever.

 

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close