The AdminPeople sponsort de volgende verenigingen, evenementen, doelen of initiatieven:

AUTISME

Wij steunen op verschillende manieren individuele personen, organisatie en evenementen rondom het thema Autisme. Voorbeelden zijn het organiseren van een workshop met en voor Birsen Basar en het ondersteunen van autspoken, een organisatie voor werkgevers, re-integratiebureaus en jobcoaches die zich ervoor inzetten om mensen kansen te geven en meer willen weten over autisme.


PESTEN

Jaarlijks leveren wij actief een bijdrage aan het geven van voorlichting om het pesten op scholen in het basisonderwijs terug te dringen.


LINSCHOTENLOOP (klik op de link)

Ter beschikking stellen van personeel en middelen aan de organisatie. Tijdens de Linschotenloop zijn een aantal medewerkers actief bij het verwerken van de na inschrijvingen/versturen van startnummers, het besturen van de jury/safetycar, bezemwagens en beveiligingstaken.


FC OUDEWATER (klik op de link).


Wij delen graag met u

Delen is slim, praktisch en efficient. Dat is wat we doen. Wij delen onze medewerkers, systemen, kennis en processen met onze klanten. Wij maken het ook mogelijk voor bedrijven om onderling personeel met elkaar uit te wisselen. Wij brengen alles en iedereen in beweging. Doe uw voordeel met delen!

           DEEL MEE EN BEL!

         0348-490006