Nieuws
Hét terugkerende dilemma. Investeren in vast personeel, wetende dat je later geconfronteerd wordt met transisitiekosten. Lopen de opleidingskosten te hoog op? Lees dan verder voor het laatste nieuws van onze overheid!
...
Gepubliceerd: Louise van 't Wout & Wendy Hartog Auteur: 30-10-2019 12:43 ...Lees meer
Ik loop vanaf begin mei stage bij The AdminPeople en hou me, onder andere, bezig met het evaluatieproces van de detacheringskrachten. Harold (mijn stagebegeleider) vroeg mij of ik een blog wilde schrijven over hoe ik als starter mijn toekomst tegemoet zie in de huidige arbeidsmarkt. Dat is een interessante, want het is bijna zover: na jarenlang studeren heb ik straks mijn masterdiploma Social and Organizational psychology op zak. Dan ligt de wereld aan mijn voeten!

Tijd om te beginnen bij mijn droombaan en lekker mijn eigen geld te gaan verdienen. Tenminste, dat dacht ik vroeger; dat je na je studie gewoon vanzelfsprekend een baan zou krijgen die perfect aansluit bij je kennis, diploma’s en wensen: Wie fysiotherapie doet, wordt fysiotherapeut, als je verloskunde hebt gestudeerd ga je kindjes op de wereld zetten en de pabo doe je om leraar te worden. ...
Gepubliceerd: Saskia van den Hoogen Auteur: 3-06-2019 9:58 ...Lees meer
Nieuwsuur ging gisteren o.a. over de WAB. Conclusie werkgevers blijven zoeken naar flexibiliteit. Werknemers zoeken zekerheid, die komt er natuurlijk niet als werkgevers andere manier vinden om flexibel te blijven.

Conclusie: twijfel of de WAB gaat werken. Ik ben voor een verandering, maar hoe moet het dan? ...
Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 16-05-2019 17:00 ...Lees meer
Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close