Nieuws
...
Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 16-05-2019 17:00 ...Lees meer
Een paar weken geleden een aflevering van Tegenlicht gezien, waarin werd ingezoomd op de “Bullshit baan”.

Meer dan twintig procent van de werkende mensen in het Westen heeft het idee dat wat ze doen helemaal geen zin heeft. Toch werken ze zich een ongeluk en verdienen samen miljarden. Het is nog erger: er zijn zelfs mensen die zeker weten dat hun werk niets bijdraagt. Soms gaan hun werkzaamheden in tegen al hun principes. Het is werk dat, als het niet zou worden gedaan, door niemand wordt gemist. De wereld zou er zelfs beter van worden, als het gewoon zou blijven liggen.

Ik weet niet of het zo zwart/wit is, maar ik weet uit eigen ervaring wel dat veel ondernemingen “ruis in hun huis” hebben. In het verleden heb ik onderzoek uitgevoerd naar de efficiency van het inhuren van flex en daar kwam steevast een besparing uit van 20% -30%. 80% van de besparing wordt gerealiseerd door het minder in zetten of effectiever inzetten van flex.

Nu klinkt Bullshit baan niet zo vriendelijk, ik heb het liever over ruisbanen of ruistaken.

Ruisbanen ontstaan, dat kan je niet tegenhouden. Alleen al omdat “werk de neiging heeft uit te dijen tot het de ...
Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 10-05-2019 13:59 ...Lees meer
Veel bedrijven maken gebruik van vakantiekrachten in de zomerperiode. Waarvan niet iedereen op de hoogte is, is dat u deze vakantiekrachten kunt laten “payrollen” door ons, tegen een speciaal tarief.

Binnen de cao voor Uitzendkrachten is namelijk bepaald dat vakantiekrachten die werkzaam zijn tussen 1 juli en 1 september, bepaalde reserveringen anders of soms niet opbouwen.
...
Gepubliceerd: Harold van Aart Auteur: 17-04-2019 14:43 ...Lees meer
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close