Visie
De sharing economy, de wederzijdse uitwisseling van goederen en diensten, krijgt een steeds groter effect op het bedrijfsleven. We delen de hogedrukreiniger, de auto en zelfs ons huis. Door te delen hoef je minder te bezitten. En toch leidt je een rijker leven. The AdminPeople brengt een het principe van sharing naar een volgend level: medewerkers. The AdminPeople introduceert deelpersoneel.

Organisaties signaleren en erkennen dat ontwikkelingen snel gaan, maar worstelen vaak met de impact daarvan op hun specifieke situatie. Op hun bedrijfsmodel en op de manier waarop ze met strategische personeelsplanning omgaan. Die verschilt nu al wezenlijk van de aanpak van tien jaar geleden en zal er over een paar jaar wederom geheel anders uitzien.

We hanteren daarvoor een model Staffing as a Service dat we de afgelopen jaren zelf hebben ontwikkeld. Daarin nemen we naar alle organisaties waarvoor The AdminPeople werkt mee. Het grote voordeel daarvan is dat er zo een grote pool aan medewerkers ontstaat. Deze medewerkers kunnen bij verschillende organisaties aan het werk, al naar gelang de vraag van de organisatie en de ervaring van de medewerkers. Het kan zijn dat organisatie A een administrateur nodig heeft die bij organisatie B werkt en weinig te doen heeft, terwijl B juist een goede secretaresse heeft met capaciteit die ze bij A nodig hebben. Als organisatie A en B hun personeel delen, zijn ze beide beter af.

Met zijn allen delen we personeel. Deelpersoneel, de oplossing in de arbeidsmarkt van nu en in de toekomst. 

NAAR ONZE MISSIE

Wij delen graag met u

Delen is slim, praktisch en efficient. Dat is wat we doen. Wij delen onze medewerkers, systemen, kennis en processen met onze klanten. Wij maken het ook mogelijk voor bedrijven om onderling personeel met elkaar uit te wisselen. Wij brengen alles en iedereen in beweging. Doe uw voordeel met delen!

           DEEL MEE EN BEL!

         0348-490006