Over ons

The AdminPeople: specialisten in flexibiliteit

The AdminPeople levert ondersteuning op het gebied van (financiƫle) administratie en backoffice werkzaamheden in de vorm van flexibel personeel en HR-diensten. Maar we doen veel meer dan dat. The AdminPeople ziet zichzelf namelijk niet als een traditioneel uitzendbureau of detacheringsbureau, maar als een co-werkgever die kennis, ervaring en gedreven medewerkers met haar opdrachtgevers deelt. Het gaat bij The AdminPeople niet om het tijdelijk plaatsen van een willekeurige persoon, maar om het vinden, stimuleren en delen van talent. Dat delen beperkt zich overigens niet tot het eigen personeel. Ook medewerkers van onze klanten kunnen op andere plekken worden ingezet als ze bijvoorbeeld (tijdelijk) te weinig omhanden hebben; dit noemen we 'deelpersoneel'. Door op die manier talent, kennis, en zelfs (kantoor)ruimte te delen, zorgt The AdminPeople ervoor dat haar eigen bedrijfsmiddelen en die van haar klanten optimaal worden benut.

Meer weten over de HR-diensten van The AdminPeople?

Naast flexibele medewerkers en HR-diensten (waaronder salarisadministratie en personeelsadministratie) deelt The Adminpeople ook kennis als HR-adviseur. The AdminPeople adviseert haar klanten op het gebied van personeelsbeleid en signaleert mogelijkheden tot kostenbesparing in de toekomst.

Benieuwd naar wat The AdminPeople voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Neem contact op
Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006