Connecting
Companies &
Candidates

Snel tijdelijk personeel nodig? Neem dan contact op via 0348-490006 of laat hieronder je gegevens achter.

Uitzenden : De meest flexibele oplossing

Je hebt tijdelijk ondersteuning nodig. Is een medewerker bijvoorbeeld langdurig uitgevallen, met zwangerschapsverlof of moeten achterstanden bijgewerkt worden? Is het nog onbekend hoeveel uur of hoe lang de inzet zal zijn? Mocht je armslag willen hebben, snel aanpassingen willen doen het in aantal uren dat je nodig hebt? Dan is uitzenden, vanuit kostentechnisch oogpunt, de beste oplossing.  Vaak denken mensen dat tijdelijk personeel duurder is dan eigen personeel. Echter is dit appels met peren vergelijken. Het uurtarief van een uitzendkracht is een alles-in-een tarief. Ook de toekomstig te betalen werkgeverslasten zoals vakantiedagen en vakantiegeld zijn meegerekend. Het verschil wordt dan al snel een stuk kleiner. Het kan zelfs goedkoper zijn.

THE ADMINPEOPLE REGELT HET
"Bij het flexibel oplossen van personele capaciteits vraagstukken schakel ik regelmatig Harold in. Hij geeft snel een eerlijke reactie, denkt pro-actief mee naar de best passende oplossing en neemt daarbij de opdracht serieus. Alleen als hij er zelf achter staat zal hij een kandidaat presenteren. Daar durft hij, gebaseerd op zijn inschatting en onderbouwing, wel creatieve risico’s te nemen en dat geeft soms verrassende oplossingen. Ik kan Harold van harte aanbevelen! Heb je een probleem? Bel Harold."

MICHEL MICHON 

Linkedin referenties

 
Nieuwsgierig geworden naar meer? Bel ons gerust op 0348-490006 of laat in het formulier je gegevens achter! We helpen je graag!

Ik zoek (tijdelijk) personeel

Bedankt voor je bezoek

Op zoek naar tijdelijke vervanging of ondersteuning? Klik hier!

X
The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close