Connecting
Companies &
Candidates

Uitzenden : De meest flexibele oplossing

Je hebt tijdelijk ondersteuning nodig. Is een medewerker bijvoorbeeld langdurig uitgevallen, met zwangerschapsverlof of moeten achterstanden bijgewerkt worden? Is het nog onbekend hoeveel uur of hoe lang de inzet zal zijn? Mocht je armslag willen hebben, snel aanpassingen willen doen het in aantal uren dat je nodig hebt? Dan is uitzenden, vanuit kostentechnisch oogpunt, de beste oplossing. 

Wanneer je tevreden bent over een tijdelijke medewerker (wij praten nooit over een uitzendkracht), is het mogelijk om deze op termijn in zelf in dienst te nemen. In dat geval heb je geen extra werving en selectie activiteiten nodig hetgeen ook weer tijd en uiteindelijk geld bespaart.
 

Het is niet duurder

Vaak denken mensen dat tijdelijk personeel duurder is dan eigen personeel. Echter is dit appels met peren vergelijken. Het uurtarief van een uitzendkracht is een alles-in-een tarief. Ook de toekomstig te betalen werkgeverslasten bijvoorbeeld vakantiedagen en vakantiegeld zijn meegerekend. Het verschil wordt dan al snel een stuk kleiner. Het kan zelfs goedkoper zijn.
 
Denk hierbij financiële risico’s en collega's die gaan overwerken om het werk af te krijgen. Ook dat brengt kosten of mogelijke schade met zich mee. Dit alles maakt dat uitzenden misschien zo gek nog niet is. Nieuwsgierig geworden naar meer? Bel ons gerust op 0348-490006 of laat in het onderstaande formulier je gegevens achter! We helpen je graag!

Bedankt voor je bezoek

Op zoek naar tijdelijke vervanging of ondersteuning? Klik hier!

X
The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close