Uitzenden

Personeel inhuren via een uitzendbureau

Wanneer de situatie erom vraagt zijn wij een uitzendbureau. The AdminPeople gaat in de rol van uitzendbureau altijd op zoek naar iemand die niet alleen qua vaardigheden en deskundigheid, maar ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past. Op deze manier krijgt u via ons ook in de rol van uitzendbureau altijd gegarandeerd de beste en meest gemotiveerde uitzendkrachten. Binnen de uitzendconstructie kunt u snel aanpassingen aan de inzet van de uitzendkracht doen.

Waarom dan een uitzendkracht van The AdminPeople?

Een uitzendkracht via The AdminPeople is een gemotiveerde vakprofessional binnen bijvoorbeeld het werkgebied financieel, administratief, secretarieel, HR of marketing. De uitzendkracht is bij ons in dienst op basis van een uitzendovereenkomst, wordt specifiek voor uw opdracht ingehuurd en u betaald per gewerkt uur. Dat zijn de kenmerken van inzet via een uitzendbureau.

Wat kost een uitzendkracht?

Een uitzendkracht is duur. Die stelling horen wij regelmatig. En ja, op het eerste gezicht lijkt een uitzendkracht per uur meer te kosten dan een medewerker die u in dienst heeft. Echter, dat is appels met peren vergelijken. Het uurtarief van een uitzendkracht is een alles-in-een tarief. In dat uurtarief zit het salaris, de werkgeverslasten, de reserveringen voor vakantiedagen, transitievergoeding, scholing en dergelijke. Bovenop die totale kostprijs komt onze marge. Daarvoor leveren wij onze dienstverlening.

Wat zijn de consequenties van het werk laten liggen? Vaak zijn die kosten vele malen hoger, dan de kosten om direct over een gekwalificeerde medewerker te beschikken. Die balans maakt, in de meeste gevallen, dat een uitzendkracht niet duurder is dan een vaste medewerker.

Kunnen we een uitzendkracht overnemen?

Het korte antwoord is: ja dat kan. Aan het overnemen van een uitzendkracht zijn spelregels verbonden. Die vindt u in onze algemene voorwaarden.

Meer informatie nodig?

 

 

 

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close