Werving en selectie

Personeel via een Werving en Selectie bureau

Heeft u openstaande vacatures voor vaste functies? Heeft u niet de capaciteit of het netwerk om het zelfstandig te doen? Dan zijn wij een Werving & Selectie bureau.

The AdminPeople werft voor haar klanten medewerkers op het gebied van finance, marketing, HR, logistiek, sales en secretarieel. Op zowel mbo, hbo- en wo-niveau. Door ons netwerk, zijn we in staat om op korte termijn goede kandidaten te werven en selecteren. Het gehele traject wordt begeleidt door één vaste contactpersoon binnen The AdminPeople

Stap 1

Door middel van een bezoek aan uw organisatie krijgen we een beeld van de functie. Het is van absolute meerwaarde om even tijd in deze eerste stap te steken.

Stap 2

Na de inventarisatie maken wij een vacature tekst op, die we gaan publiceren via diverse kanalen en social media. Daarnaast speuren we in ons eigen netwerk en database of daar (bekende) kandidaten zijn voor de rol.

Stap 3

Aan de hand van de reacties maken we een selectie van de kandidaten waarvan wij denken dat ze passen op de rol. Daarna volgt een telefonisch interview. Aan de hand van die eerste kennismaking selecteren we door. De geselecteerde kandidaten krijgen een persoonlijk gesprek. Wij letten in de gesprekken erop dat een kandidaat niet alleen de werkzaamheden kan uitvoeren, maar ook goed past bij de organisatie.

Stap 4

Alleen wanneer wij echt overtuigd zijn, zullen wij kandidaten aan u voorleggen. Maximaal drie kandidaten is onze norm. Op basis van die selectie maakt u de keuze wie u gaat interviewen. Wij zorgen ervoor dat de afspraken worden gemaakt, de informatie wordt gedeeld. Na elk gesprek zullen wij u om terugkoppeling vragen en datzelfde doen wij met de kandidaat. Ook de vervolgstappen begeleiden wij. 

Stap 5

Wanneer u de arbeidsvoorwaarden heeft afgerond en het contract is getekend, zorgen wij voor een welkomstgeschenk op de eerste dag. Gedurende de eerste 2 maanden houden wij contact met zowel u als de kandidaat, om te bekijken of de samenwerking goed verloopt.

Vertrekt de nieuwe medewerker eerder dan gepland of voldoet niet, dan geldt onder bepaalde voorwaarden de garantieregeling.

De kosten voor werving en selectie verschillen per functie, maar worden altijd berekend over het full time jaarsalaris inclusief vakantiegeld.

Detavast constructie

U kunt ervoor kiezen om de werving en selectie procedure te laten volgen door een dienstverband bij The AdminPeople. In de meeste gevallen worden hiervoor uitzendovereenkomsten ingezet, ondanks dat dit in de volksmond een detavast constructie wordt genoemd. Deze oplossing wordt  ingezet om de kandidaat en de organisatie langer aan elkaar te laten wennen.

Bij deze constructie kunt u kiezen voor een periode van 3 tot 6 maanden (of meer) dat de constructie wordt toegepast. U betaald per gewerkt uur een gedeelte van de werving en selectiekosten aan ons, zodat aan het einde van de afgesproken periode de werving en selectiekosten zijn voldaan. U kunt de medewerker dan overnemen op een eigen contract. Bevalt de samenwerking niet, dan gaan wij op zoek naar een vervangende kandidaat.

Voor welke rollen voeren wij Werving en Selectie opdrachten uit?

Voor een overzicht van de functies waarvoor wij de meeste Werving en Selectie opdrachten uitvoeren klik op deze link
Nieuwsgierig of wil je meer informatie?

 

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close