Interim personeel

Professioneel interim personeel voor uw organisatie

Soms heeft u op korte termijn interim personeel nodig. Uw eigen medewerker is ziek of met zwangerschapsverlof of u hebt een klus die kennis en expertise vereist die uw mensen niet in huis hebben. In dit soort gevallen moet u bij The AdminPeople zijn. The AdminPeople levert namelijk interim personeel dat perfect bij uw organisatie past en u op professionele wijze tijdelijk kan ondersteunen.

De plaatsing van interim personeel

Het plaatsen van de beste krachten begint bij een zorgvuldige selectie. Bij het selecteren van interim personeel gaan we precies hetzelfde te werk als bij het werven van medewerkers voor onze eigen organisatie. We zijn daarbij niet op zoek naar een willekeurige tijdelijke medewerker, maar naar de juiste persoon voor uw bedrijf. Dankzij deze aanpak en onze jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie bent u verzekerd van interim personeel dat aan uw verwachtingen voldoet. Uiteraard zorgt The AdminPeople ervoor dat alles contractueel en administratief perfect geregeld is. U heeft dus nergens omkijken naar!

Flexibel personeel zonder zorgen voor u

The AdminPeople doet echter meer dan het vinden van het juiste interim personeel. Gedurende de periode dat de medewerker bij u werkt, toetsen we door middel van bezoeken aan uw bedrijf of er inderdaad sprake is van een interim dienstverband. Dit doen we om u te beschermen; verkapte loondienst leidt tot problemen en extra kosten. Ook op die manier zorgt The AdminPeople ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Meer weten over de mogelijkheden van interim personeel? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close