Interim personeel

Professioneel flexibel personeel op interim basis

Soms hebt u op korte termijn flexibel personeel nodig. Uw eigen medewerker is ziek of met zwangerschapsverlof of u hebt een klus die kennis en expertise vereist die uw mensen niet in huis hebben. In dit soort gevallen moet u bij The AdminPeople zijn. The AdminPeople levert namelijk flexibel personeel op interim basis die perfect bij uw organisatie passen en u op professionele wijze tijdelijk ondersteunen.

The AdminPeople levert u flexibel personeel op interim basis

Het plaatsen van de beste krachten begint bij een zorgvuldige selectie. Bij het selecteren van flexibel personeel gaat The AdminPeople precies hetzelfde te werk als bij het werven van medewerkers voor de eigen organisatie. The AdminPeople is niet op zoek naar een willekeurige tijdelijke medewerker, maar naar de juiste persoon voor uw bedrijf. Dankzij deze aanpak en onze jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie bent u verzekerd van flexibel personeel op interim basis dat al aan uw verwachtingen voldoet. Uiteraard zorgt The AdminPeople ervoor dat alles contractueel en administratief perfect geregeld is, dus ook daar ontzorgen we.

Flexibel personeel zonder zorgen voor u

The AdminPeople doet echter meer dan het vinden van het juiste interim personeel. Gedurende de periode dat de medewerker bij u werkt, toetsen we door middel van bezoeken aan uw bedrijf of er inderdaad sprake is van een interim dienstverband. Dit doen we om u te beschermen; verkapte loondienst leidt tot problemen en extra kosten. Ook op die manier zorgt The AdminPeople ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Meer weten over flexibel personeel op interim basis? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006