Personeelsbeleid

Creëer een toekomstbestendig personeelsbeleid

De markt verandert razendsnel, wat betekent dat u en uw organisatie flexibel en wendbaar moeten zijn. Die wendbaarheid heeft uiteraard een direct effect op uw personeelsbeleid; om te kunnen meebewegen met de markt hebt u behoefte aan een flexibele schil. Dit kan betekenen dat u naast eigen uw eigen (vaste) medewerkers ook personeel inleent, bijvoorbeeld op uitzend- of detacheringsbasis. The AdminPeople, specialist in flexibiliteit, levert u gemotiveerde, goed opgeleide flexibele medewerkers die perfect in uw organisatie passen én binnen uw personeelsbeleid.  

Een personeelsbeleid met ruimte voor flexibiliteit

Niet alleen de markt is in beweging; ook ideeën over werk, beloning en carrière zijn aan het veranderen. Waar werk voor veel mensen vooral gaat om veiligheid en vastigheid, zijn er ook veel gedreven mensen die hun professionele leven heel anders zien en invullen. Voor deze mensen draait werken op de eerste plaats om persoonlijke ontwikkeling, plezier hebben in wat je doet en voldoening halen uit je werkzaamheden. Deze professionals werken flexibel en veranderen vaak van werkplek om zo het maximale uit zichzelf te halen. Dit soort medewerkers zijn aantrekkelijk voor u als werkgever; ze zijn bevlogen en hebben dezelfde wendbaarheid als uw organisatie. Hoewel deze flexibiliteit dus veel voordelen heeft, zijn er ook nadelen. Hypotheekverstrekkers zien graag dat aanvragers een (vast) arbeidscontract hebben. En hoe zit het met de pensioensopbouw, opleiding en het toekomstperspectief van deze medewerkers? The AdminPeople zorgt ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met dit soort vragen.

Een stabiele basis als onderdeel van ons personeelsbeleid

Als werkgever van de flexibele medewerkers die bij u werken, voorziet The AdminPeople deze medewerkers van een stabiele basis. Dat betekent dat ze op flexibele basis voor u kunnen werken maar toch baanzekerheid hebben. The AdminPeople zorgt voor pensioensopbouw, een carrièrepad en opleiding. Op die manier bent u altijd verzekerd van tevreden, gedreven personeel met up-to-date kennis. Uiteraard zorgt The AdminPeople ervoor dat de beloning van flexibele medewerkers in overeenstemming is met die van u eigen krachten en dat ze gebruik kunnen maken van dezelfde regelingen. Met andere woorden: wij passen uw personeelsbeleid toe op onze medewerkers, zodat er op dat vlak geen verschil is met uw eigen personeel.   

Benieuwd naar hoe flexibiliteit uw personeelsbeleid kan ondersteunen?

Hebt u vragen, opmerkingen of bent u nieuwsgierig naar hoe een strategisch personeelsbeleid uw organisatie kan ondersteunen? Ons gedreven team van professionals geeft u graag alle antwoorden waar u naar zoekt. Neem contact op voor meer informatie over een strategisch personeelsbeleid of maak een vrijblijvende persoonlijke afspraak.
Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006