Personeelsbeleid

Een strategisch personeelsbeleid met flexibele schil

De wereld verandert op een snel tempo en hierdoor is zijn er ook constant veranderingen in de arbeidsmarkt. Waar er vroeger veel continuïteit was in de arbeidsmarkt en er veel met vaste contracten werd gewerkt, is er tegenwoordig meer sprake van duurzame inzetbaarheid en werken medewerkers steeds vaker op flexibele basis. Dit vraagt ook om meer flexibiliteit en wendbaarheid van u en uw organisatie.

Om te kunnen meebewegen met de markt heeft u behoefte aan een personeelsbeleid met flexibele schil. Dit kan betekenen dat u naast uw eigen (vaste) medewerkers ook personeel inhuurt, bijvoorbeeld op uitzend- of detacheringsbasis. The AdminPeople is specialist in flexibiliteit en levert u gemotiveerde, goed opgeleide flexibele medewerkers met een strategisch personeelsbeleid.

Een toekomstbestendig personeelsbeleid bij The AdminPeople

In de huidige arbeidsmarkt werken flexibele medewerkers met tijdelijke contracten en veranderen vaak van werkplek om zo het maximale uit zichzelf te halen. Dit soort medewerkers zijn aantrekkelijk voor u als werkgever; ze zijn bevlogen en hebben dezelfde wendbaarheid als uw organisatie. Echter levert dit ook onzekerheid op en wordt er gezocht naar een oplossing om deze groep middellange termijn flexwerkers beter te kunnen faciliteren. Hoe zit het met de pensioensopbouw, opleiding en het toekomstperspectief van deze medewerkers? The AdminPeople zorgt ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met dit soort vragen en zorgt voor een personeelsbeleid met zekerheid.

The AdminPeople legt een stabiele basis voor flexibel personeel

Als werkgever van de flexibele medewerkers die bij u werken, voorziet The AdminPeople deze medewerkers van een stabiele basis. Dat betekent dat ze op flexibele basis voor u kunnen werken maar toch baanzekerheid hebben. Wij zorgen voor een sterk personeelsbeleid met onder andere pensioensopbouw, HR-begeleiding en opleiding. Op die manier bent u altijd verzekerd van tevreden, gedreven personeel met up-to-date kennis. Bij The AdminPeople passen wij uw personeelsbeleid toe op onze medewerkers, zodat er op dat vlak geen verschil is met uw eigen personeel.

Hoe kan flexibiliteit uw personeelsbeleid ondersteunen?

Hebt u vragen of bent u nieuwsgierig naar hoe The AdminPeople uw organisatie kan helpen? Vraag informatie aan of dien een aanvraag in. Een gedreven team van professionals helpt u hier graag mee verder. Liever direct in gesprek? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende persoonlijke afspraak!

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close