Detachering

Personeel inhuren via een detacheringsbureau

Wanneer u op zoek bent naar meer continïiteit of een specialist dan zijn wij een detacheringsbureau. Detachering is een variant van uitzenden. Grote verschil is dat deze medewerkers een overeenkomst hebben zonder uitzendbeding. Deze oplossing wordt vaak ingezet wanneer er een continuïteitsvraagstuk ligt of het om een specialist gaat. Wij nemen medewerkers in dienst op basis van hun competentie set.

Het selecteren op basis van competenties zorgt ervoor dat wij onze collega’s bij klanten kunnen laten rouleren binnen één of meerdere rollen. Dat scheelt u inwerktijd en onze collega is gelijk productief.

Wij detacheren specifiek op office rollen bijvoorbeeld: finance, marketing, HR, logistiek, sales en secretarieel.

Wat is de maximale duur van detachering?

De maximale duur van detachering is afhankelijk van de opdracht die u heeft. De gedetacheerde medewerkers zijn bij ons vast in dienst. Er zijn geen regels die de maximale duur van detachering beperken.

Detachering op maat

Bij The AdminPeople vinden we dat detachering flexibel moet zijn.  We detacheren daarom op basis van een uurtarief. Heeft u een gedetacheerde medewerker korter nodig dan gedacht? Dan geldt een opzegtermijn van maximaal 1 maand. U kunt ook het aantal uren verminderen, waarbij het uurtarief hetzelfde blijft.

Een gedetacheerde medewerker overnemen, kan dat?

Onze medewerkers hebben specifiek gekozen voor een vast dienstverband bij ons, in de wetenschap dat zij de kans krijgen om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Een gedetacheerde medewerker heeft geleerd om zich snel aan te passen aan verschillende omstandigheden en is gewend om elke paar maanden een nieuwe uitdaging te krijgen. Het overnemen van onze vaste detacheringskrachten aan striktere voorwaarden verbonden. Die vindt u in onze algemene voorwaarden.

Naast de standaard detacheringsoplossing bieden wij ook de optie tot een detavast constructie. Kijk voor meer informatie bij Werving en Selectie.

Voor welke functies hebben jullie personeel in dienst?

Voor een overzicht van de functies waarvoor wij medewerkers detacheren hebben klik op deze link.

Nieuwsgierig of wil je meer informatie?

 

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close