Staffing as a Service ®

Staffing as a Service (STaaS) biedt bedrijven de mogelijkheid om een deel van hun vaste personeel niet rechtstreeks in dienst te nemen, maar in plaats daarvan langdurig in te huren via een “abonnementsservice” bij een STaaS provider.  

Dit abonnement geeft toegang tot hoogopgeleide en gekwalificeerde medewerkers die beschikbaar zijn voor langere periodes, waardoor bedrijven kunnen profiteren van stabiliteit in bezetting met een flexibele inzet van personeel. 

Wat is het voordeel van STaaS? 

De kracht van STaaS ligt in het vermogen om een laag van de vaste functies van bedrijven flexibel te maken, zonder in te leveren op stabiliteit. Normaal gesproken zou het arbeidsrechtelijk onmogelijk zijn om bestaande arbeidsovereenkomsten aan te passen. 

Door medewerkers bij een STaaS provider in te huren, kunnen bedrijven ook inspelen op de behoeften van de nieuwe generaties werknemers, die vaak de voorkeur geven aan flexibel werk bij verschillende bedrijven. Zo kunnen we ook deze generatie boeien en binden aan verschillende bedrijven en hun ontwikkeling centraal (via de StaaS provider) blijven volgen en te ondersteunen. Zo verdwijnt talent niet meer uit beeld bij organisaties.  

Jij betaalt maandelijks per functie een vaste abonnementsprijs, dus geen prijs per uur. Bij een parttime inzet betaal je een evenredig deel van de abonnementsprijs. Is de STaaS medewerker ziek, dan krijgt je een vervanger voor dezelfde prijs.  

De abonnementsprijs wordt gebaseerd op uw arbeidsvoorwaarden (i.v.m. de inlenersbeloning). 

Verschil met detachering: 

  1. Je betaalt een vast bedrag per functie per maand i.p.v. een tarief per uren 

  1. Medewerkers worden voor jou aangenomen (indien de pool niet voorziet) en flexibel “gemaakt” wanneer dat wenselijk is.  

  1. Je kan zonder extra kosten op en afschalen in uren. 

  1. Vervanging bij ziekte tegen dezelfde kosten. 

  1. Je hebt 1 provider die alles rondom flexibiliteit voor je regisseert. 

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close