Over ons

Dé specialist in flexwerk oplossingen

Onze missie is om flexwerk beter te verankeren in de arbeidsmarkt. We zien het percentage flexwerk al jaren toenemen. De positie van de flexwerker, die niet meer weg te denken is, profiteert echter niet van die ontwikkeling. Onder flexwerk wordt verstaan alle banen die niet ingevuld zijn met een vast dienstverband.

We hebben het als ons “levensdoel” gemaakt om de positie van de flexwerker te verbeteren. We denken dat te kunnen realiseren door op een andere manier te kijken naar flexwerk. Onze aanpak zorgt dat het aantal flexcontracten gaat afnemen, de flexwerker zelf die blijft. We zien een bepaalde stabiele vraag naar flexwerk. Dat moet het mogelijk maken om een deel van de flexwerkers een vaste overeenkomst te geven.

Als organisatie hebben wij een goed overzicht over vraag en aanbod. We kijken over regio’s heen, zien meerdere bedrijven. Het geven van vaste contracten geeft de flexwerker zekerheid. Het heeft voor ons mogelijk meer risico. Wij zien dat als een uitdaging. Belangrijk voor ons is een goed netwerk, goed overzicht en flexibel zijn in ons doen en laten.

Met onze klanten werken we heel nauw samen. Op die manier kunnen we ook tijdig anticiperen op situaties. We werken met onze klanten samen in de vorm van een partnership. We nemen in de dagelijkse praktijk de rol aan die op dat moment nodig is. We zijn de ene keer het uitzendbureau, dan weer detacheringsbureau, werving en selectiebureau, outplacementbureau, HR adviseur, salarisverwerker of welke andere rol die past bij de situatie.

Vandaar dat we gekozen hebben voor de naam Employment Centre. De benaming van bijvoorbeeld uitzend- of detacheringsbureau dekt de lading niet meer.

Neem contact op

Meer informatie nodig?

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close