Over ons

THE ADMINPEOPLE

Welkom bij The AdminPeople

Bij The AdminPeople zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van diverse ondersteunende, administratieve & financiële functies, zowel tijdelijk als permanent.  

Als betrouwbaar detachering en uitzendbureau ligt onze focus op het vinden van de ideale match tussen de behoeften van onze klanten en de kandidaten. We kijken verder dan alleen cv's; we introduceren kandidaten die niet alleen op papier, maar ook in de praktijk perfect passen binnen de organisatie.  

Wij weten dat dit proces tijd en toewijding vergt. Onze klanten vertrouwen op ons advies en begeleiding gedurende het hele wervingsproces. 

Hoe zorgen wij voor de juiste match? 

Onze aanpak is gebaseerd op het aanvoelen van behoeften, een praktische benadering en de erkenning dat persoonlijkheid net zo cruciaal is als vaardigheden bij het vinden van de juiste kandidaten voor administratieve & financiële functies. Wat ons uniek maakt, is onze betrokkenheid. 

We bieden uitsluitend kwaliteit en optimale oplossingen. Dat doen we in drie stappen: 

  1. Inventarisatie en opstellen/verbeteren functieprofiel: door een goede inventarisatie wordt het functieprofiel juist opgesteld wat later in het proces zorgt voor een betere match.  

  1. Search: na de inventarisatie gaan wij op zoek voor jou naar de juiste match. Wij doen de volledige selectie en pas na onze screening leggen we alleen de juiste kandidaten aan je voor. 

  1. Match: na het gesprek met de kandidaat/kandidaten maak je een keuze en zorgen wij voor de verdere administratieve afhandeling en facturatie.  

Ontdek onze brede bemiddeling in ondersteunende, administratieve & financiële functies.

SNA certificering

The AdminPeople is in het bezit van het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid). Dit is hét keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk, gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2.  Een actuele verklaring van registratie is te downloaden via het register op de website van de SNA (zoeknaam The Admin People B.V. of ons KVK nummer)

Anti-discriminatie beleid Werving en Selectie (alle diensten)

De bedrijfsvoering van The AdminPeople B.V. is er opgericht om werkzoekenden een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit. Bij al onze werving en selectieactiviteiten (ook voor uitzend en/of detacheringsopdrachten) worden werkzoekenden gelijk behandeld doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn. Lees hier ons volledige anti-discriminatie beleid.

Neem contact op

Meer informatie nodig?

0348-490006

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close