Over ons

The AdminPeople: specialisten in flexibiliteit

The AdminPeople levert advies en ondersteuning op het gebied van Human Resources (HR) en alle denkbare backoffice werkzaamheden in de vorm van flexibel personeel en HR-diensten. The AdminPeople ziet zichzelf niet als een traditioneel uitzend- of detacheringsbureau, maar als een co-werkgever die kennis, ervaring en medewerkers met haar opdrachtgevers deelt. Met het arbeidsmarktmodel Staffing as a Service  streeft The AdminPeople ernaar iedereen aan het werk te houden op een duurzame en efficiënte manier. Het gaat bij The AdminPeople niet om het tijdelijk plaatsen van een willekeurig persoon, maar om het vinden, bijscholen en delen van talent. Dat delen beperkt zich overigens niet tot het eigen personeel. Ook medewerkers van onze klanten kunnen bij overcapaciteit op andere plekken worden ingezet. Zo kunnen bedrijven duurzaam gebruik maken van elkaars mankracht en kennis. Door samen te delen zorgt The AdminPeople ervoor dat haar eigen bedrijfsmiddelen en die van haar klanten optimaal worden benut.

Meer weten over de HR-diensten van The AdminPeople?

Naast flexibel personeel en HR-diensten (waaronder salarisadministratie en personeelsadministratie) deelt The AdminPeople ook graag haar kennis als HR-adviseur. Met The AdminPeople heeft u een betrouwbaar HR-partner die samen met u een toekomstbestendige HR-strategie bepaalt. Benieuwd naar wat The AdminPeople voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

0348-490006

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close