Over ons

THE ADMINPEOPLE

Onze missie is om flexwerk beter te verankeren in de arbeidsmarkt. We zien het percentage flexwerk al jaren toenemen. De positie van de flexwerker, die niet meer weg te denken is, profiteert echter niet van die ontwikkeling. Onder flexwerk wordt verstaan alle banen die niet ingevuld zijn met een vast dienstverband.

We hebben het als ons “levensdoel” gemaakt om de positie van de flexwerker te verbeteren. We denken dat te kunnen realiseren door op een andere manier te kijken naar flexwerk. Onze aanpak zorgt dat het aantal flexcontracten gaat afnemen, de flexwerker zelf die blijft. We zien een bepaalde stabiele vraag naar flexwerk. Dat moet het mogelijk maken om een deel van de flexwerkers een vaste overeenkomst te geven.

Als organisatie hebben wij een goed overzicht over vraag en aanbod. We kijken over regio’s heen, zien meerdere bedrijven. Het geven van vaste contracten geeft de flexwerker zekerheid. Het heeft voor ons mogelijk meer risico. Wij zien dat als een uitdaging. Belangrijk voor ons is een goed netwerk, goed overzicht en flexibel zijn in ons doen en laten.

Welke uitdagingen lossen we op?

Met onze klanten werken we heel nauw samen. Op die manier kunnen we ook tijdig anticiperen op situaties. We werken met onze klanten samen in de vorm van een partnership. We nemen in de dagelijkse praktijk de rol aan die op dat moment nodig is. We zijn de ene keer het uitzendbureau, dan weer detacheringsbureau, werving en selectiebureau, outplacementbureau, HR adviseur, salarisverwerker of welke andere rol die past bij de situatie.

We zijn niet gewoon een uitzend of detacheringsbureau. We zijn een werkgever die werknemers die flexibel willen werken de mogelijkheid geeft in vaste dienst te komen. Zo kun je als flexibel werkende profiteren van dezelfde "voordelen" van een vast contract bij 1 werkgever. Denk dan aan opleiding, loopbaan planning, hypotheek aanvragen etc.

Bent u nieuwsgierig geworden naar meer?  Bel ons gerust op 0348-490006 of laat in het onderstaande formulier je gegevens achter! We helpen je graag!

Neem contact op

Meer informatie nodig?

0348-490006

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close