HR diensten

The AdminPeople beschikt over een eigen HR afdeling. Binnen die HR afdeling zijn HR adviseurs, een HR medewerker en een salarisadministrateur werkzaam voor ons eigen personeel. Voor veel van onze klanten zijn we dé HR partner geworden als het gaat om vragen over flexwerk en flexwerken.

We beschikken over een additioneel netwerk aan HR adviseurs, P&O adviseurs, HR medewerker(s) en salarisadministrateurs. Voor de salarisadministrateurs werken wij samen met onze zusterorganisatie InterimWorx (www.interimworx.nl). InterimWorx is gespecialiseerd in het detacheren van salarisadministrateurs.

Door dit netwerk kunnen wij u ook ondersteunen met:
- Interim HR manager
- Interim HR adviseurs
- Interim HR Business Partners
- Interim HR medewerkers
- Interim salarisadministrateurs

De ondersteuning kan fulltime, parttime, projectbasis, voor een aantal uren per week of op abonnementsbasis. U kunt ook werkzaamheden outsourcen naar The AdminPeople, denk aan de personeelsadministratie of de salarisadministratie. We hebben jaarlijks gemiddeld 4 stagiaires HBO of WO opleiding Human Resources op onze HR afdeling. Wij willen deze HR professionals van de toekomst, kennis laten maken met de voordelen van onze manier van benadering van flexwerk.

Bekijk ook onze aanpak bij specifieke HR topics zoals: Leven lang leren en Duurzame inzetbaarheid.

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close