HR-diensten

Professionele HR-diensten door The AdminPeople

Het succes van uw organisatie is voor een groot deel afhankelijk van uw medewerkers. Met de HR-diensten die The AdminPeople u biedt, heeft u de mogelijkheid om de ideale situatie omtrent medewerkers te creeren. Een ondernemer kan niet zonder gedreven mankracht met up-to-date kennis. Tegelijkertijd dwingt de razendsnel veranderende markt u flexibel te zijn, ook op het gebied van personeel en HRM (Human Resource Management). Vaste dienstverbanden zijn daardoor niet altijd aantrekkelijk, aangezien ze uw organisatie minder wendbaar maken. Wat u nodig hebt zijn gemotiveerde, professionele flexibele medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn, gecombineerd met verantwoord werkgeverschap. Hier biedt The AdminPeople uitkomst.

Flexibel personeel en een duurzaam HR-beleid dankzij The AdminPeople

Als specialist in flexibiliteit heeft The AdminPeople een groot aantal flexibel inzetbare professionals in dienst die u op tijdelijke basis kunnen ondersteunen. Samen met u kijken we welke manier van inhuren het beste bij uw organisatie en situatie past. Misschien hebt u alleen iemand nodig op uitzendbasis, of is detachering de beste oplossing. Wellicht is ons duurzaam arbeidsmarktmodel Staffing as a Service® iets voor u, waar bedrijven als co-werkgevers efficiënt gebruik kunnen maken van elkaars mankracht en kennis. Alle medewerkers bij The AdminPeople zijn verzekerd van baanvastheid en toekomstperspectief en dankzij doorlopende bijscholing zorgen wij ervoor dat hun kennis altijd up-to-date is. Daarnaast is The AdminPeople juridisch werkgever waardoor u geen arbeidsrechtelijke risico's loopt. Zo bent u als werkgever verzekerd van gemotiveerde professionele medewerkers en beweegt u als organisatie optimaal mee met de constant veranderende markt.

Klik op de onderstaande onderwerpen een lees welke HR-diensten The AdminPeople u allemaal biedt of neem direct contact op.

Neem direct contact op

Wilt u contact met The Admin People, heeft u behoefte aan meer informatie?

We helpen u graag verder!

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close