Uitzenden

Personeel inhuren via een uitzendbureau

Dé meest flexibele oplossing

Bij plotselinge afwezigheid of achterstanden wil je snel schakelen zonder langdurige verplichtingen. Wij bieden een passende oplossing: flexibele krachten die ingezet kunnen worden voor het aantal uren dat je nodig heeft, op een zo flexibel mogelijk contract. Jij betaalt alleen voor de gewerkte uren per dag of week en je kan op elk gewenst moment stoppen. Flexibeler kunnen we het niet maken, eenvoudiger ook niet! 

Waarom detacheren via The AdminPeople?

  1. Ongeëvenaarde flexibiliteit: Jouw behoeften kunnen veranderen, en wij begrijpen dat. Geen langlopende contracten die jou bindt. Wij bieden de flexibiliteit om mee te bewegen met jouw bedrijf. 
  2. Begeleiding: Onze dienstverlening gaat verder dan slechts matchen van kandidaten. Wij zijn benieuwd of iedereen nog met plezier samenwerkt en de doelen gehaald worden, daarover hebben wij periodiek contact met jou en de uitzendkracht. En waar nodig ondernemen wij actie. 

Bij The AdminPeople selecteren we zorgvuldig alle medewerkers die wij inzetten op vaardigheden én persoonlijkheid, we gaan voor het beste antwoord op jouw vraag. 

Tijdelijk iemand nodig? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Veelgestelde vragen over uitzenden

Wat is het voordeel van uitzenden? 

Een uitzendkracht is vaak geen specialist, maar een (zeer) ervaren medewerker die goed is in een of een aantal specifieke operationele taken. De medewerker met een uitzendcontract geeft een zeer waardevolle aanvulling wanneer het werk een 'getting things done' prioriteit heeft. Denk aan het wegwerken van achterstanden of het tijdelijk inzetten van extra personeel voor de korte termijn, zoals enkele weken. 

Wanneer kiezen voor uitzenden? 

Wanneer de vaste bezetting krap is, de werkdruk hoog en overwerken niet ideaal is voor uw vaste medewerkers, kan een collega met een uitzendcontract een goede optie zijn. De kosten per uur ontlopen de kosten van detachering niet meer zoveel, door de inlenersbeloning en de hogere premies voor tijdelijke contracten.  Het tussentijdse vertrek (en dus een mogelijke nieuwe tijdelijke collega) van de uitzendkracht vormt voor jouw situatie geen probleem.  

Bij uitzenden krijg je alle flexibiliteit van het arbeidsrecht. Je hebt de vrijheid om op elk moment te stoppen. 

Bevalt de uitzendkracht? Overname is altijd mogelijk, onder algemeen geaccepteerd branche voorwaarden. 

Wij streven naar gelijke kansen voor iedereen, lees hier onze missie.

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close