Uitzenden

Personeel inhuren via een uitzendbureau

Dé meest flexibele oplossing

Is een medewerker tijdelijk met verlof of moeten achterstanden bijgewerkt worden? U weet niet precies hoeveel uur of hoe lang de inzet gaat zijn? Zeker nu kunnen de omstandigheden snel veranderen, waarbij u de zekerheid wilt hebben om kosten snel te kunnen verlagen.

Uitzenden is dé passende oplossing. U kunt tijdelijk extra kracht inhuren die u alleen inzet voor het aantal uren zolang u ze nodig heeft. U betaald alleen de uren die gewerkt zijn.

Vaak denken mensen dat een uitzendkracht inhuren duurder is vergeleken met een eigen medewerker. Echter is dit appels met peren vergelijken. Het uurtarief van een uitzendkracht is een alles-in-een tarief. In dit uurtarief zit het salaris, werkgeverslasten, reserveringen voor vakantiegeld, transitievergoeding, scholingen etc. Vergelijkt u dat maar met de situatie dat u de werknemer zijn vakantiedagen moet uitbetalen. Dit zijn extra loonkosten voor u. Bij ons zitten deze al in het tarief verwerkt.

De kosten om het werk te laten liggen zijn vele malen hoger dan de kosten om direct over een gekwalificeerde medewerker te beschikken.

Wanneer u tevreden bent over uw uitzendkracht, is het ook mogelijk om deze over te nemen. Hier zitten spelregels aan verbonden die u vind in onze algemene voorwaarden.

Een uitzendkracht via The AdminPeople is een door ons geselecteerde medewerker. Wij gaan altijd opzoek naar iemand die niet alleen qua vaardigeden en deskundigheid bij u past, maar de persoonlijkheid en de match met het bedrijf wordt door ons expliciet bekeken. De uitzendkracht komt bij ons in dienst op basis van een arbeidsovereenkomst met uitzendbeding.

Naast uitzenden, kunnen wij ook via andere contractvormen u aan de juiste collega helpen. Benieuwd naar die andere mogelijkheden? Klik hier.

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close