Snel tijdelijk personeel nodig? Neem dan contact op via 0348-490006 of laat hieronder je gegevens achter.

Detachering: Dè oplossing met continuïteit

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor afgebakende projecten, specialistisch opvang of langdurige extra ondersteuning? Dan is detachering van een interimmer het beste voor jouw situatie.

Detachering kan worden uitgevoerd door eigen personeel van The AdminPeople of met behulp van gespecialiseerde ZZP-ers, zodat je kan profiteren van flexibele arbeidskrachten en deskundigheid op maat. 

Waarom detacheren via The AdminPeople?

  1. Vakbekwaamheid gegarandeerd: Wij bieden de zekerheid van een ervaren professional, of deze nu al bij ons in dienst is of speciaal voor jou wordt aangetrokken. Snel beschikbaar en snel operationeel inzetbaar.
  2. Ongeëvenaarde flexibiliteit: Jouw behoeften kunnen veranderen, en wij begrijpen dat. Geen langlopende contracten die jou bindt. Wij bieden de flexibiliteit om mee te bewegen met jouw bedrijf. 
  3. Maatwerk in detachering: Geen overvloed aan CV's, maar een zorgvuldig geselecteerde groep geschikte kandidaten. Wij detacheren op basis van jouw exacte behoefte aan uren en duur. 
  4. Persoonlijke benadering: Onze dienstverlening gaat verder dan slechts matchen van kandidaten. Wij zijn benieuwd of iedereen nog met plezier samenwerkt en de doelen gehaald worden, daarover hebben wij periodiek contact met jou en de gedetacheerde medewerker. En waar nodig ondernemen wij actie.

Ontdek met The AdminPeople een andere dimensie in “detacheringsland”. Laat je gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact op.  

Veel gestelde vragen over detacheren

Wat is detacheren en hoe werkt het? 

Detacheren is de vorm waarbij een werknemer door een detacheringsbureau tijdelijk wordt uitgeleend aan een andere organisatie. Het detacheringsbureau is de formele werkgever, maar de gedetacheerde werkt op locatie bij de opdrachtgever. De duur van detachering kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren.  

Wat zijn de voordelen van detacheren voor zowel werknemers als werkgevers? 

Voor werknemers biedt detacheren de optie op een vast contract waarbij flexibiliteit en de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven mogelijk is. Werkgevers profiteren van de flexibele inzet van gespecialiseerde professionals met een brede praktische ervaring.  

Benieuwd wat wij op het gebied van detacheren voor jouw organisatie kan betekenen? Bel ons gerust op 0348-490006 of laat in het formulier je gegevens achter! We helpen je graag!

Wij streven naar gelijke kansen voor iedereen, lees hier onze missie.
 

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close