Whitepaper Staffing as a Service ®

De whitepaper ‘Staffing as a Service” gaat over hoe u  strategische personeelsplanning, vanuit een circulair gedachte, kunt inzetten om flexwerken efficienter in te zetten. Staffing as a Service is de operationalisering hiervan. Staffing as a Service gaat over het managen van een totaal plaatje aan flexwerk, die bestaat uit tijdelijke medewerkers, uitzendkrachten, gedetacheerde specialisten, ZZP-ers, beschikbare capaciteit bij u collega ondernemers in de regio. Er wordt ook ingezet op het maximaliseren van de flexibiliteit in uw bestaande organisatie zodat we zo efficient mogelijk de beschikbare arbeid inzetten. Geen verspilling van werkuren, medewerkers  taken te geven die ze ook leuk vinden, tijdige doorstroom naar een volgende uitdaging te faciliteren kortom duurzaam gebruik maken van de mogelijkheden die binnen en buiten uw organisatie beschikbaar zijn.

Dat is onze specialiteit en dat levert organisaties gemiddeld 20% minder kosten op en 50% meer productiviteit.

U betaald voor elke "formatieplaats" een vast bedrag per maand om de dienstverlening uit te voeren. U kunt ook de verantwoordelijkheid voor de bezetting van de arbeidsplaats volledig aan ons overdragen in dit concept. Ook dan betaald u een vast bedrag per maand, waaruit ook het salaris, pensioen, opleidingen, werving en selectie en alle werkgeversrisico worden betaald. Bij ziekte betaald u geen vergoeding, tenzij wij een tijdelijke vervanger inzetten, maar ook dan betaald u niet meer dan het afgesproken maandbedrag.

Een beter model met betere resultaten voor u en de werknemers kunt u zich niet wensen.

Downloaden kan via onderstaand formulier.

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close