Connecting
Companies &
Candidates

Werving en Selectie
Geen capaciteit of het netwerk om openstaande vacatures te vervullen? The AdminPeople werft voor haar klanten, medewerkers op zowel mbo, hbo- en wo niveau. 
Nadat je met ons contact hebt opgenomen, gaan we direct aan de slag volgens onderstaand stappenplan:

Stap 1: kopje koffie
Door middel van een intake gesprek krijgen we een goed beeld van de openstaande functie. Daarna gaan we de vacature tekst (her)schrijven, zetten de vacature uit en graven in onze database en netwerk.

Stap 2: selectie kandidaten
Aan de hand van de reacties op de vacature maken we een selectie van sollicitanten die passen bij de rol. Na een eerste kennismaking selecteren we door. Geselecteerde kandidaten krijgen altijd een persoonlijk gesprek. 

De sollicitant moet gekwalificeerd zijn, maar ook over de juiste persoonlijke eigenschappen beschikken, zodat hij/zij in de organisatie past.

Stap 3: op gesprek
De kandidaat/kandidaten worden aan je voorgesteld. Je gaat met de kandidaat in gesprek, wij regelen alles rondom de gesprekken. Mocht je een assessment wensen, dan regelen wij dat.

Stap 4: trots
Wanneer je bent overtuigd en het contract is getekend, zorgen wij voor een goede voorbereiding voor de eerste dag. Regelmatig behouden we nog contact, om te kijken of de samenwerking nog naar wens verloopt. Vertrekt de nieuwe medewerker eerder dan gepland om verschillende redenen, dan geldt onze garantieregeling.

Werving en Selectie Plus
Je kunt ervoor kiezen om na afronding van de werving en selectieperiode, er toch voor te kiezen de medewerker tijdelijk via The AdminPeople in te zetten. Hiervoor worden uitzendovereenkomsten ingezet, waarbij u per uur een bepaald bedrag "aflost" op de werving en selectiefee. 

Meer weten? Bel ons gerust op 0348-490006 of laat in het onderstaande formulier je gegevens achter! We helpen je graag!

Bedankt voor je bezoek

Op zoek naar tijdelijke vervanging of ondersteuning? Klik hier!

X
The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close