Employment Centre ®

Onze missie: vaste contracten voor flexwerkers

Het is ons levenswerk om het aantal flexibele contracten te vervangen door vaste contracten met flexibele medewerkers. Dit heeft als voordeel dat u als werkgever toegang heeft tot gemotiveerde specialisten met een toekomst perspectief. Dit maakt het makkelijk om de beschikbare en benodigde vraag naar arbeid goed te managen.

Wij flexibiliseren onze eigen rol in markt “der bemiddelaars”. Afhankelijk van uw wensen en behoefte nemen we de rol aan van uitzendbureau, detacheringsbureau, werving en selectie bureau  , outplacement bureau, opleider, aanvullende HR afdeling, salarisadministratie.

Wij onderscheiden ons in de markt, door tijd te steken in de mens achter het cv. Wie is het, welke competenties heeft iemand (privé en zakelijk) ontwikkeld, waar haalt een medewerker zijn motivatie vandaan en wat voor toekomstperspectief heeft iemand. Zo krijgt u medewerkers binnen uw bedrijf die we verder kunnen stimuleren om hun kennis en kunde optimaal te benutten. Flexwerk biedt daar een fantastische oplossing voor, we kunnen op basis van de kennis en kunde van een medewerker de inzet optimaliseren. En daar plukt u de vruchten van..

Wij zijn het ‘Centre of Expertise’ als het gaat om flexibele arbeid.

Neem contact met ons op als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden die wij bieden zodat uw onderneming mee gaat met de toekomst.

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close