Employment Centre ®

Onze missie: vaste contracten voor flexwerkers

Onze missie is om het aantal flexibele contracten op de arbeidsmarkt terug te dringen. Dit door ze te vervangen door vaste contracten, met flexibel werkende medewerkers. Wij hebben overzicht over bedrijven, bedrijfstakken en regio’s heen. Hierdoor kunnen we de beschikbare en benodigde vraag naar arbeid beter managen. Dat is, wat het voor ons als organisatie mogelijk maakt, om flexwerkers een vast contract te kunnen geven.

Kameleon

We flexibiliseren ook onze eigen rol. Past een uitzendachtige oplossing, dan zijn we uitzendbureau. Gaat het om continuïteit dan zijn we detacheringsbureau. Heeft u een medewerker die herplaatst moet worden, dan zijn we outplacementbureau. Heeft u een HR vraagstuk, dan zijn we uw HR-partner.

Employment Centre

We onderscheiden ons in de markt met onze aanpak en visie. De term uitzendbureau, detacheringsbureau of werving en selectiebureau dekt de lading niet meer. Daarnaast hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd over flexibiliteit en werken. We brengen nieuwe onderscheidende producten op de markt zoals Adjust ®, het Employee Development Systeem ® en Staffing as a Service ®. Wij zijn een centre of expertise als het gaat om flexibele arbeid.

Nieuwsgierig of wil je meer informatie?

 

The AdminPeople B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close