Meer dan een uitzendkracht

Een uitzendkracht is dé ideale oplossing wanneer u tijdelijke werkzaamheden heeft, achterstanden weggewerkt moeten worden of wanneer er een groot project op de planning staat waar u wel wat extra hulp bij kan gebruiken.

Voor ondernemingen die te maken hebben met de bovenstaande situaties, is het belangrijk om een flexibel personeelsbestand te hebben. Hierdoor kunt u snel reageren op veranderingen die grote impact hebben voor uw bedrijf.
Door te werken met uitzendkrachten creëert u een flexibele personeelsschil en kunt u uw organisatie laten groeien of krimpen in een tempo dat door u wordt bepaald.

Uitzendkrachten brengen veel voordelen met zich mee. U hoeft geen tijd en geld te besteden aan de werving en selectie, dat wordt voor u gedaan op basis van uw wensen. Daarnaast loopt u geen werkgeversrisico. U betaald alleen voor de gewerkte uren en wij zijn verantwoordelijk voor situaties zoals ziekte. U betaald nooit teveel, omdat u de uitzendkrachten zodanig inzet wanneer u ze alleen nodig heeft.

Wij als uitzendbureauen Employment Centre kennen de markt op onze duim en hebben een groot netwerk van specialisten. Zo kunnen wij op ieder potje de juiste deksel plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden die uitzendkrachten voor u bieden? Neem contact met ons op!
Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close