Flexibel personeel

In onze snel veranderende markt is het nodig om als onderneming wendbaar te zijn. Een flexibele personeelsschil is noodzakelijk om mee te bewegen in de markt.
Veel organisaties hebben te maken met een hoge werkdruk of pieken en dalen in de werkzaamheden. Wanneer u beschikt over een flexibel personeelsbestand kunt u snel reageren op veranderingen die grote impact hebben op uw organisatie.

Om lastige situaties zo goed mogelijk op te kunnen vangen, kan u personeel inzetten op basis van een flexibel dienstverband.

Als u ervoor kiest om een flexwerk uw organisatie te laten versterken kunt u kiezen uit verschillende contractvormen: detacheren en uitzenden. Beide contracten zijn op basis van een tijdelijke periode. Meer weten over deze contractvormen?

Flexibel personeel kunt u voor een lange periode inzetten, maar wanneer de behoefte veranderd kunt u ook op een verantwoorde wijze afscheid hiervan nemen. Dit mijd veel administratief werk, regelgeving en kosten. We nemen veel verantwoordelijkheid en tijdrovende taken uit handen, wanneer u de organisatie van flexibel personeel aan ons uitbesteed.

Benieuwd wat The AdminPeople het gebied van flexibel personeel voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie?

Plan hier uw gratis consult

The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close