Connecting
Companies &
Candidates

De oplossing waar u niet aan denkt, is de oplossing waar wij mee komen.

 

De juiste balans

Ons doel is om flexwerk de nieuw vaste baan te laten zijn. Dat is de toekomst.

Door sociale media, internet en globalisering is onze economie dynamisch geworden. Als ondernemer krijgt u sneller met de effecten te maken.
Wanneer u flexibel wilt zijn gaat het over het totale aanpassingsvermogen van uw organisatie, niet alleen maar over contractvormen.

Wij brengen u naar hét hoogste level in flexibilisering, op de vakgebieden financieel, administratief, secretarieel, HR en marketing. Wij kijken niet alleen naar de basis oplossing als detachering of uitzenden.

Door slimmere combinaties te maken met wat u al in huis heeft en de inbreng van externe mogelijkheden, krijgt u oplossingen waar u niet aan gedacht had. Dat is ons handelsmerk.

Als Employment Centre doen we meer

Onze aanpak is anders en vernieuwend. Wij positioneren ons daarom niet als uitzend- of detacheringsbureau. Dat is te kort door de bocht.

Wij kiezen voor Employment Centre, omdat we specialist zijn in oplossingen die mensen en arbeid op de juist plek brengen.
U kunt bij ons terecht voor personeel voor de korte of lange termijn. Elke procedure is maatwerk en wij zorgen ervoor dat de aansluiting zo goed is dat er duurzame relaties ontstaan.

Als Employment Centre nemen wij de zorg en operationele taken van u over als het gaat om het organiseren van uw personele bezetting.

Laat je verrassen door onze frisse blik en kies voor een flexibele toekomst.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
Bedankt voor je bezoek

Op zoek naar tijdelijke vervanging of ondersteuning? Klik hier!

X
The Admin People B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close